Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
jest fałszywcem okłamuje dziewczynę

@rosikk1: Ostatnio @vympayer w swoim poście pisał, że miałem rację by nie mówić wszystkiego kobiecie i mnie przepraszał.

Wejdź w jego post i zobacz sam co się stanie jak przyznasz się kobiecie do partycypacji w około-przegrywowych klimatach.

Nie ma innego wyjścia dla 25+ letnich prawików
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Blackpill_RAW człowieku ja nie mowie o twojej działalności, nie dziwię się czemu nie mówisz o nim swojej dziewczynie.

Mówię o tym, że jesteś z nią, a jej nie kochasz, i marnujesz dziewczynie czas. Nie pamiętam, żebym podniósł zarzut, że nie pokazałeś dziewczynie swojej działalności.
  • Odpowiedz
  • 3
@rosikk1: Nie to, że nie kocham tylko nie jestem zakochany. Nie mam motylkó w brzuchu. Ale bardzo lubię spędzać z nią czas i szanuję swoją dziewczynę. To nie jest kłamstwo
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: @rosikk1 Jeśli chodzi o mówienie całej prawdy, to planowałem jej początkowo powiedzieć w późniejszym etapie. Na zasadzie "poznałaś jaki jestem, widzisz że Cię dobrze traktuję, a że nie chcę Cię okłamywać to powinnaś wiedzieć coś jeszcze". Ale, że mnie skreśliła to stwierdziłem "walić to, patrz, uznaj że jestem straszny i się o-------l".
Podszedłem do tej relacji bez żadnych sztuczek psychologicznych (wyjątkowo). Ostatecznie po przejrzeniu przez nią mojej aktywności
  • Odpowiedz
  • 8
@vympayer: Nie wiem, czy to ja jestem jakimś socjopatą czy to Wy jesteście jacyś przewrażliwieni??? Ja nie mam absolutnie żadnych wyrzutów sumienia, że nie powiedziałem dziewczynie o mojej twórczości w internecie. Wiem doskonale, że jeśli ktoś jest nie w temacie to #blackpill oraz #harlekinydlaprzegrywow są szokujące i nadają się do psychiatryka XD Trzeba spędzić trochę czasu na wypoku by się przyzwyczaić do tutejszej "kultury".
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: To akurat jest wiadome, nie pokazuje się raczej takich rzeczy ludziom, a przynajmniej nie od razu. Poza tym po tym artykule w wyborczej trochę przypał. Raczej jednorazowo wzięło mnie wtedy na głupi idealizm i pełną szczerość. Na szczęście już mi przeszło.

A co do samego podejścia do związku szanuję. Haj emocjonalny nie jest konieczny żeby stworzyć coś dobrego
  • Odpowiedz
  • 2
@rosikk1 Taka akcja jest tak po.j----a, ze dla Was nie ma ratunku. Dajcie mu święty spokój bo @Blackpill_RAW ma jeszcze wieksza beke z Was, niż Wy z jego osoby. Ludzie, weźcie się za siebie i chociaż spróbujcie wyjść z tego orzegrywu. Ha tfu.
  • Odpowiedz