Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#pracbaza #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi
Jezu jacy ludzie są #!$%@?ęci.
Ten gatunek powinien dawno wyginąć.
Mamy w korpo w naszym dziale takiego Michała, spoko koleś - może introwertyk.
Ale naprawdę jest spoko, robi swoje i nikomu nie wadzi.

Ale dorosłym, #!$%@? powtarzam dorosłym ludziom wystarczy to że:

- typ ma 28 lat i nie pije kawy
- że typ pije herbatę z mlekiem
- bo typ nigdy nie był za granicą na wakacjach.

Żeby z typka robić podś#!$%@? i go obgadywać.

W jakim świecie, ja żyje.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611c9993f81bf9000b2c73af
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Mam nadzieję, że kolega Michał się tym nie przejmuje, bo na prawdę nie warto. O mnie nikt nic w pracy nie wie, nie ma się za bardzo do czego #!$%@?ć, to sobie wymyślają plotki na mój temat XD Zawsze ludzie będą #!$%@?ć, nic z tym nie zrobisz. Jak im będziesz zwracać uwagę, to co najwyżej przestaną #!$%@?ć przy tobie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@inrain88: dokładnie, skoro taka osoba obgaduje kogoś przy tobie, oznacza że będzie robić tak z kimś innym o tobie. toksycznych ludzi nie podlewaj, sami uschną lub uciekną. #!$%@? w nich.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Może zacznij na to wprost zwracać uwagę i wyjdzie z tego, że tylko garstka osób o tym mówi a reszta to tylko tacy skryci klakierzy jak ty co uważają, że coś jest złe ale nic z tym nie robią.
  • Odpowiedz
LuksusowyKarp: Kiedyś chodziliśmy z kumplem po lokalach i robiliśmy zdjęcia z imprez na portale klubowe. Nigdzie nie było takiej trzody jak na normickich imprezach. Zachowują się jak bydło, bo w tłumie wyzbywają się odpowiedzialności i jeszcze to poczucie bycia lepszą częścią społeczeństwa, bo "bawimy się w gromadzie i jak ludzie". Bywałem na koncertach punkowych, metalowych itp. Nie słyszałem osobiście aby ktoś do kogoś sapał o spojrzenie na dziewczynę i inne g#wno
  • Odpowiedz
  • 2
#anonimowemirkowyznania

Ale naprawdę jest spoko, robi swoje i nikomu nie wadzi.

W korpo pojawia się też często inny problem, robisz swoje, skupiasz się na robicie, jesteś introwertykiem a później słyszysz:
- musisz się częściej odzywać
- musisz się częściej włączać w dyskusje
  • Odpowiedz
@Hawthorne: właśnie w ten sposób powstają otwarte empatyczne osoby. Ciężko zostać kimś takim siedząc na polskiej wsi i słuchając czarni źli, muzułmanie zli, niemcy zli, żydzi źli, geje źli...tylko polska husaria, wszyscy dookoła chcą nas zniszczyć. Łatwo można w to uwierzyć.
  • Odpowiedz