Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

zielonzielon +37
#raportzpanstwasrodka
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki
Możecie się śmiać, ale ten tag to była jedna z moich głównych motywacji żeby przestać piwkować. Ja nawet tego syfu nie oglądam. Kojarze tylkko zdjęcia i filmiki tych paskudnych mord, bo mi się w gorących pokazują xd jakaś taka plugawość z tych ryjów bije, taki marazm i rozpacz, że zadziałały na mnie jak przekaz podprogowy. Szczególnie ta spuchnięta morda tego chyba głównego bohatera.
Albo pamiętam jak kiedyś był taki

Tymczasem środa, 7 rano w Guild Wars 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#guildwars2 #gw2 #mmorpg
źródło: comment_1629263699CvgX7qSPj8AgoDszVE9idw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kardig: to sa zalety tej gierki, nie muszisz co 3 miesiace farmic nowych itemow, robisz sobie ascended albo legendarke i staty zmieniasz jak chcesz. Achiki to przeciez dla tej gry jak quest log. A optymalizacja faktycznie lezy i kwiczy od zawsze.
@celulozy: Doubt
Równie dobrze mógłbym grać w simsy.
Po za tym nikt nie mówi o farmieniu itemów co 3 miesiące. Po prostu żeby zbroje i bronie miały w sobie
Np. taką cechą raptora jest do, że gdy go rozwiniesz posiada
Raptory są szybkie na płaskich powierzchniach (bardzo daleko skaczą) i włączając się do walki robią pull przeciwnikom.
Skoczki jak sama nazwa wskazuje specjalizują się w skakaniu do góry. Można dzięki temu szybko pokonać jakąś wysoką przeszkodę zamiast ją obchodzić.
Płaszczki szybują nad podłożem. Potrafią osiągnąć spore prędkości nad wodą i szybować na krótkie odległości. Można się też na nich poruszać bezpiecznie nad polami siarki i
@Kardig ale taki byl zamysl twórców gry, nie chcieli robic kolejnego wowa gdzie jesteś niewolnikiem gry i musisz zdobyć odpowiedni gear żeby robić kontent. W gw2 możesz się zalogować po bardzo długiej przerwie i od razu wziać się za pvp czy pve bez spotkania ze ścianą i koniecznością nadrobienia ilvl w stosunku do innych graczy. Nie