Aktywne Wpisy
Jaki stopień w armii oznaczają te pagony?

Arkenno 0
Samo to, że Sonia była u weterynarza nic nie zmienia. Wystarczy spojrzeć w jakich warunkach ona przebywa. Smród alkoholu i papierosów. Człowiek może być biernym palaczem to co ten pies ma powiedzieć. Dodatkowo ciągle chodziła wśród osób notorycznie pijanych, a sam FAS to w tym domu bywał jak w hotelu.
Takie podstawy mogli mieć w tym nakazie.
#danielmagical
Takie podstawy mogli mieć w tym nakazie.
#danielmagical
#mechanikasamochodowa
weź dwóch chłopa i złapcie za dach auto- energicznie rozbujać lewo prawo i słuchać czy puka
@PanKracy582: sprawdzialem, nic nie slychac :/
@Rihter: dorzuce do listy do zobaczenia jutro
@ks2m: Nie, przynajmniej na nic takiego nie zwróciłem uwagi
hm
próbowałeś na SKP ogarnąć temat z diagnostą?
Jak znajde powod to wrzuce dla potomnych co to bylo.
szukałem w zawieszeniu stuków a to się okazała poduszka pod silnikiem xD
spróbuj w tym kierunku może
Ja serio jestem juz w kropce xd
przeguby raczej nie, ale kto wie, ja osobiście wątpię
bardziej przekładnia kierownicza
Mnie to brzmi też na łączniki, gumy stabilizatora bądź mocowanie maglownicy do sanek.
A i jakie tuleje wymieniłeś?
nie od mnie
no i przeguby to raczej nie stukają tylko chrupią, a jak już chrupnie podczas jazdy na wprost to się kulki rozsypują po drodze ( ͡º ͜ʖ͡º)
Też byłem u 3 różnych mechaników, na stacji z przeglądami i żadnych luzów nikt nie znalazł.
Ucichły trochę, jak zrobiłem: regenerację przekładni, amorki z przodu + poduszki/łożyska mcphersona i końcówki drążków (i tak trzeba było zrobić), ale i tak wali na lekkich nierównościach (na krótkim skoku zawieszenia).
Już chyba się poddaje i poczekam
też podejrzewam te mocowania/poduszki kolumny w moim przypadku.
Mimo, że są nowe (2x wymieniane KYB, nie wiem czy to nie błąd 2x tego samego producenta montować;/) , to jak "naciskasz" auto z przodu. Widać jak mocno pracuje tłoczysko amortyzatora mocowane do poduchy (czerowona strzałka na obrazku). Jakoś tak w.mnie nienaturalnie. Też taką opinię doświadczonego mechanika słyszałem - że niby za twarde amortyzatory, na zastosowaną gumę
@peachysound: chodzi o mocowanie kolumny kierowniczej w kabinie kierowcy ?
o poduszki kolumny mcphersona o których wspomina @podli: ?
Nie wiem zgubiłem się już...