Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +89
Powodzenia tam w UK :)
#uk #anglia #wielkabrytania #zagranico
@UniversalHater: Jednoczesnie posuniecie godne państwa nieszanującego własnych obywateli i mieszkanców.
Pozdrawiam z UK.
@mielonkazdzika: To nie najwazniejszy element tego komunikatu. UK bedzie udzielac azylu kazdemu bez paszportu :) Poszkodowani Afganczycy to żaden problem, im mozna pomoc.
Prawdziwy szacunek to wystawienie "wiz humanitarnych" do odbioru osobiście gdzieś w Indiach, co?
Tak, wiem ze jest to bardzo trudne.
@UniversalHater: A dokładniej, przyjmowanie bez paszportu - tak. Totalny brak szacunku.
Paszporty oraz identyfikacja nie zostały wprowadzone bez powodu. Jak równiez nie bez powodu istnieja granice czy straz graniczna.
Maja chronic obywateli i mieszkancow kraju. Przyjmowanie bez paszportu to luka, w grupie prawdziwych azylantów bedziesz mial talibów z misją.
Po drugie w Afganistanie tylko 29% kobiet umie czytac i pisac, mezczyzni to
Moze tez to byc zabieg pod publike i nikomu nie zaakceptuja wniosku, ale w swiat poszlo, ze chcieli pomoc xDDD
@mielonkazdzika: nie "Wy" braliście tylko "oni" brali.
@Voltix: Jest to tymbardziej komiczne, że UK było w stanie powaznego lockdownu przez ostatnie kilka miesięcy, duzo bardziej rygorystycznego niz w innych krajach Europy, a teraz są ok z imigrantami kraju, w którym zaszczepiony jest 1% spoleczenstwa.
Biorac pod uwage, ze jeszcze sie nie pozbierali po brexicie to widze ze lubia
@Dentka7: To prawda ze nie beda mogli pracowac, ale dlatego ze uchodzcy nie maja prawa do podjecia pracy.
@Dentka7: Slyszalem nawet ze niektorzy, mysla ze tu byl gorszy lockdown niz w Polsce :)
Zeby nie bylo, jestem przeciwko nielegalnym
@mielonkazdzika: Bo był duzo gorszy. To samo co w Polsce w najgorszym momencie tylko trwało 4 razy dłuzej.
To nie jest istota problemu. Istota problemu jest to, ze tych ludzi trzeba bedzie utrzymac, ze beda sie nudzic i ze beda
Czy takie rzeczy to tylko dla reszty legalnych obywateli Europy?
@motoinzyniere: Nie ma mnie tam własnie przez takie krzywe akcje i brak szacunku do obywatela.
Ta, tak samo jak poradziliscie sobie z pandemią, brexitem, bezdomnymi i wandalizmem. Nie nazywalbym tego "poradzeniem sobie", jest co raz gorzej.
@motoinzyniere: O widze, ze ojkofob. Własnie takim jak Ty sie nie powinno otwierac :)
A żeby sprawdzic czy Polak to trzeba najpierw go zidentyfikowac (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Cale szczescie UK tego nie wymaga.