Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: co najlepsze już dogadali się z holendrami i będą nadawać tak samo i to samo jak wcześniej. dziwnie ci wszyscy ludzie, którzy mówili o tym, że Lex TVN atakuje wolne media po prostu się zamkną i te wszystkie gadki o PRLu i Goebbelsie pójdą między bajki tam gdzie ich miejsce. Szkoda, że prawdopodobnie nikt z tych ludzi nie przyzna się do błędu. Ale jednak zdązyli obrzucić gównem wszystkich dookoła, włącznie
@orzeszkowydidi: No to znów nie trafiłem, choć wydaje mi się, że nic ciekawszego niż w Afganistanie nie dzieje się obecnie na świecie. A wracając do meritum temat lextvn jest już tam tak ruchany, że dosłownie nie ma 5 minut, aby ktoś go nie wywołał. Serio, usiądź sobie kiedyś na pół godziny i licz, ile razy można w takim czasie o tym wspomnieć. Na 10 losowych przełączeń tv na ten kanał w
@smutny_kojot: ale wiesz byczku że ja tak patrzę sobie od rana na TVN24 (odpalam do śniadania a potem sobie leci kiedy ogarniam resztę chaty) i ciągle mówią o tym Afganistanie i lex pół na pół. A ty pewnie odpaliłes na 4 minuty i jesteś wielce zdziwiony.
A zdziwiony że w kółko o tym mówią? Bo tak działają telewizje informacyjne. By każdy mógł odpalić o innej godzinie i po jakimś czasie dowiedzieć