Aktywne Wpisy
Gours +146
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
programista30k +491
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
#tinder
Nie mogę spać przez psa sąsiadów, to se wklepie tu pewną myśl...
I kieruję ją do tych osób, które nie mogą sobie nikogo znaleźć na tym łez padole.
Co byście powiedzieli na biuro matrymonialne?
Chodzi mi o to, że w pracy często trudno kogoś fajnego znaleźć, bo często są tam albo wszyscy zajęci, albo osoby tylko tej samej płci co wy. Tak, ten wpis kieruję też do kobiet, bo mam koleżankę-pracoholiczkę, co ciągle jest sama, więc istnieją też różowe z tym problemem. A nie każdy chce się użerać z serwisami randkowymi, bo wiadomo, że można tam łatwo dostać raka.
Tak więc, biuro matrymonialne... Niby płatne, ale za to jakie profity! Nie trzeba robić selekcji, bo pracownicy robią ją za ciebie. Ty tylko dajesz wytyczne. Nie ma tam też beznadziejnych ofert, bo pierwszym przesiewem jest to, że trzeba płacić, a drugim to, że sami pracownicy weryfikują większość danych. Gdy ktoś skłamię i to się wyda, to taka osoba dostaje w biurze wilczy bilet. Jedyny problem więc jest taki, że trzeba się jakoś zaprezentować. I tu w grę wchodzi wygląd, zawód i osobowość. W tym temacie niech każdy oceni własne możliwości.
Na koniec mam też jedno ale... Mężczyznom radzę uważać na kobiety, które parają się łatwo dostępnymi zawodami "niskich lotów". Jak znajdziecie jakąś śliczną Polkę, Ukrainkę, Rosjankę, itp. po na przykład fryzjerstwie, a sami będziecie dużo zarabiać, to bądźcie czujni. Kumpel się prawie na takiej znajomości przejechał. Bo babka zapłaciła większość swojej pensji tylko po to, by zdobyć dzianego faceta. Więc co prawda obowiązek uiszczenia opłaty odsiewa pewne kobiety, ale nie zawsze.
@Anadeli: Chyba, że dopłaci. Biznes. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@daro1: Dokładnie tak. Wszystkie płatne serwisy mają to na celu.