@ZajetyJestLoginWybrany Każdy dzień na A4 wygląda tak samo. To jest dramat, ludziom tam zawsze odbija. Przez Niemcy przyjedziesz bezproblemowo, a przekroczysz granicę w stronę Polski i zawsze się musi coś odpieprzyć.
@ZajetyJestLoginWybrany: Jezdze ta pseudo- autostarda codziennie i non stop stoi. Jakis mistrz lał w butelke albo ogladal serial i wjechal w innego. 95% wypadkow na A4.
@ZajetyJestLoginWybrany: w dupe sie wjechalo komus bo sie kotluja przy lesnym parkingu przed legnica albo bezposrednio na wezle legnica, 99% wypadkow tam, wczoraj bylo to samo okolo 18
@ZajetyJestLoginWybrany: Ta "autostrada" to jest jakiś żart. Tydzień temu straciłem na niej 2 - 2.5h na trasie Gliwice - Wrocław - Gliwice. Powinni mi jeszcze za to dopłacić, że tamtędy jechałem, a nie pobierać opłatę. ლ(ಠ_ಠლ)
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
96 kilometr
@TgcRap4: I to ostro #!$%@? xd
@bury256: 25 stopni i wiaterek więc nie jest źle. Coś mnie tknęło i wziąłem wodę z domu
@Mathas:
trochę cię poniosło xD
https://wroclaw.wp.pl/legnica-smiertelny-wypadek-na-autostradzie-a4-jest-sledztwo-prokuratury-6635789872806592a?amp=1