Aktywne Wpisy
yourgrandma +107
Zdecydowaliście, że XXXVI edycja #wykopoweprzeboje będzie o piosenkach po niemiecku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
dwie_szopy_jackson +145
Niepopularna opinia.
Piwa craftowe w znacznej mierze wcale nie są takie dobre.
Zdecydowanie lepsze są piwa znanych, renomowanych marek.
#piwo #piwowarstwo
Piwa craftowe w znacznej mierze wcale nie są takie dobre.
Zdecydowanie lepsze są piwa znanych, renomowanych marek.
#piwo #piwowarstwo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wczorajszy pojedynek był tak bardzo przewidywalny, że po prostu go nie skomentuje. Stosunek pojedynku 100 głosów (65.36%) vs 53 głosy (34.64%)
Coraz gorzej wychodzą mi te zdjęcia. Naprawdę wybaczcie mi ale fotografem nie będę XD
1 para (1/8)
Po lewej, Kauczuk Lód - Stosunkowo wytrwały, ale nie będę ukrywał, że rywali to za mocnych nie miał po drodze. Ważne, że dziś będzie okazja pokazać umiejętności. Wybaczcie mu też podstawkę od kurzu, to nie jego wina.
[EDIT]
Widzę dopiero teraz, że lód ma bardzo widoczne łączenie, no trudno poddałem go niesprawiedliwej próbie ale jak wygra to będzie mógł się pochwalić XD
Po prawej, Kauczuk Kałuża Benzyny - Zauważyłem, że nikt nie zaakceptował jego nazwy, no trudno może dostanie jakiś przydomek jak zajdzie dalej. Jednak wierze, że dzisiaj będzie w co najmniej dobrej predyspozycji.
Dziękuje za oddanie głosu
Miłej Soboty (。◕‿‿◕。)
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
#kauczuowemistrzostwa
Który kauczuk jest ładniejszy?
Dlaczego benzynka przegrywa, przecież wygląda tak jak pachnie czyli WSPA NIA LE! (╯°□°)╯︵ ┻━┻