Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +236
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +241
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#lazienka #remontujzwykopem #remont #pytanie #pytaniedoeksperta #higiena #bidet
@goferek:
Raczej ciepła woda idzie gdzieś w pobliżu, więc chyba jej dociągnięcie kawałek to nie jest jakiś wielki problem.
Nie zgadzam się. Próbowałem i umycie d--y w kabinie bez całkowitego rozbierania się nie jest wygodne, wręcz kłopotliwe. Albo pomoczysz sobie ubrania, a jak wychylisz tyłek w stronę kabiny bez zamykania drzwi to jeszcze polejesz wodę na podłogę. A jeszcze można się wywalić i głupi ryj sobie rozwalić.
Jeśli łazienka jest nie duża i mieszkasz z rodziną to możesz całą łazienkę zrobić tak jakby to był prysznic. Do tego brak jakichś drewnianych mebli, dywaników itp. A słuchawkę bidetową zrobić na złączkę. Wtedy bierzesz szczotę na kiju, podłączasz do złączki węża
@Adamerio: ja mam pod baterię umywalkowa bo tam mam łazienkę, ze się dało. Srebrny. Czarna armatura to s---------o.
O taką:
https://m.leroymerlin.pl/armatura-lazienkowa/baterie-lazienkowe/baterie-umywalkowe/bateria-umywalkowa-chrom-argent-sensea,p381792,l2468.html?gclsrc=ds&gclid=CL-pqcLOsPICFbdIHgId0VYIYQ&gclsrc=ds