Aktywne Wpisy
100 ZIKO NAGRODY!
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
Potrzebuję pomysłu na nazwę firmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warunki:
● Powinna być po angielsku albo chociaż łatwa do przeliterowania
● Czym bardziej śmieszkowa tym lepiej (i.e. papaj)
● Brak polskich znaków
● Podkręć trochę jeszcze memizm
Najlepsza propozycja do jutra do dzisiaj do północy dostaje dowolnego giftcarda za stówkę albo co sobie zażyczy wygrany.
Powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ
Imm0rtal_Girl +68
Cześć, ostatnio przypadkiem odkryłam z kolegą coś popieprzonego. We wrześniu tamtego roku, dostałam kilka dziwnych SMS'ów, i telefon z numeru prywatnego. Jakiś mężczyzna dyszał do słuchawki, dopóki się nie rozłączyłam. Początkowo uznałam to za głupi żart i zapomniałam o tym na kilka miesięcy.
Ostatnio jednak wróciłam do tego myślami. Mój kolega, nie licząc na jakiś spektakularny efekt, wpisał owy numer w przeglądarce. To co tam zobaczyliśmy, naprawdę ryje mi głowę. Numer ten
Ostatnio jednak wróciłam do tego myślami. Mój kolega, nie licząc na jakiś spektakularny efekt, wpisał owy numer w przeglądarce. To co tam zobaczyliśmy, naprawdę ryje mi głowę. Numer ten
#anonimowemirkowyznania #zwiazki #zalesie #pytanie #seks #zona #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Dziwna sprawa, bo takiego shittestu jeszcze nie miałem.
Na szybko o mnie: lvl 35, poznałem żonę 5 lat temu, chcieliśmy dziecko i urodziło nam się 2 lata temu. Tak to wszystko było dobrze, ale po urodzeniu dziecka zaczęły się jazdy. Zmienne wahania nastroju u różowego (może to być przez przemęczenie, albo tarczycę - niestety nie chce iść zbadać), często się teraz kłócimy. Przed ciążą i w trakcie ciąży istny seksualny demon z różowej (znaczy jak na nią, zwykłą dziewczynę), bardzo dobrze się mną zajmowała, żeby jaja zbytnio nie puchły. Po urodzeniu i połogu jest niestety kiepsko. Byłem na to przygotowany, bo jak już jest dziecko to mission accomplished i po co więcej seks. Raz było lepiej, raz gorzej, kilka razy szczerze z nią o tym rozmawiałem, ale niestety po tygodniu znów było to samo. Czyli rzadko i kiepsko, jakby robiła to z fochem lub z przymusu, zero weny i jakiejś radości z tego, ot przykry obowiązek żony.
To tak na szybko jeszcze o podłożu shittestu. Mimo, iż jestem raczej niski i brzydki to jakoś dawałem radę z pannami (było kilka stałych, jakieś FWB, kilka ONS, jakieś roksy). Jedne były drętwe, inne #!$%@? w łóżku, miałem pełen przegląd. Żona jest pod tym względem po środku.
Nigdy nie ukrywałem żonie (ale też nie wdawałem się w szczegóły - odpowiedź typu: kilka ich było...) ilości moich partnerek seksualnych (liczba dwucyfrowa), ja nigdy ją o to nie pytałem, bo nie lubię zadawać pytań na które nie chcę znać odpowiedzi (ale raczej jeden lub dwóch).
No i sedno sprawy. Niedawno, po seksie z lodzikiem wypaliła do mnie, że kiedyś jej niby powiedziałem, że nikt nigdy mi nie robił loda, i że według mnie robi to zajebiście. Oczywiście ani jedno, ani drugie nie jest prawdą (inne potrafiły mnie doprowadzić do końca w minutę, jak robi to ona to nie ma na to szans). Odpowiedziałem, że musiało jej się z kimś innym pomylić, bo jestem z nią szczery i nie kłamię, a to byłoby ewidentne kłamstwo. Zmieszała się po tym i już nie chciała o tym rozmawiać. Myślałem czy jej nie powiedzieć prawdy, że raczej seks jest przeciętny, lodzik jest słaby ale wiadomo, że wtedy byłby już celibat.
Ktoś coś? Miał ktoś tak?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6116bff7f81bf9000b2c6845
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
ehh jak dobrze, że
I ty się dziwisz, że masz ujowe życie seksualne w związku xD
Komentarz usunięty przez autora
Widocznie faktycznie pomyliła Cię z innym z jej bolców, być może aktualnym
Zaakceptował: LeVentLeCri
Taka jest natura. My chcielibyśmy ruchać non stop, a one starają się znaleźc najlepszy towar, usidlić go i zaciążyć, bo jedyne co w życiu naprawdę potrafią kochać tak, jak my kochamy swoje baby, to ich dzieci. Gdy dziecko się rodzi, zwykle cykl rozwoju baby zatacza
@knur: nigdy jej nie mówiłem o dokładnej liczbie, raczej ogólnikowo,