Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gh0stt: z perspektywy lat - p-----l rockstary, cdprojekty i inne gowna, rob wlasny projekt jak chcesz dzialac w gamedevie. To jest zwykla tyra w korpo pod przykrywka niby fajnej pracy.
  • Odpowiedz
  • 0
@wesoly_grabarz: pracowałem przy kilku projektach. Co do portfolio to głównie level design. Najlepsze że było napisane że szukają bez doświadczenia ludzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@crahn: wiesz co super sprawa własny projekt. Tylko że nie jestem wszystko wiedzący i nie znam się na wszystkim (programowanie,art itd.) Znam się tylko na małym wycinku
  • Odpowiedz
  • 0
@crahn: i w sumie od dawna mam pomysł na grę a jeszcze taka nie powstała ale wydaje mi się że mnie to przerasta
  • Odpowiedz
@Gh0stt: no to dalej badz p---a i nigdy nie zrealizuj swojego pomyslu zamiast sie zaczac uczyc. Ja popelnialem dokladnie ten sam blad a nie wykorzystywanie tego co daja nam obecnie darmowe silniki (razem z zapleczem kursowym) jest po prostu lenistwem.

Chcesz to rob zamiast myslec ze czegos nie potrafisz, nauczysz sie.
  • Odpowiedz
@Gh0stt: nie poddawaj się i faktycznie spróbuj może znaleźć (nawet na wykopie) ekipę do stworzenia wspólnymi siłami jakiejś gry. Też mam kilka pomysłów, ale nie mam możliwości ich realizacji, a sam pomysł jest niewiele wart^^
  • Odpowiedz