Aktywne Wpisy
Maurelius +269
Problemy z dzietnością, zapaść demograficzną? Mój plan na naprawę tego kryzysu:
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
4mmc-enjoyer +12
Dlaczego większość programistów wygląda jak na zdjęciu? Wytłumaczy mi ktoś ten fenomen, że są chłopy co potrafią zarabiać 30k a szkoda im hajsu na fryzjera czy dentystę?
Żeby nie było, że robię cherry-picking to wystarczy na linkedin wejść na profil jakiegoś software house'u i przejrzeć zdjęcia z integracji, tak właśnie wyglądają programiści.
Smród przebija się ze zdjęcia...
#programista15k #programowanie #pracbaza #pracait
Żeby nie było, że robię cherry-picking to wystarczy na linkedin wejść na profil jakiegoś software house'u i przejrzeć zdjęcia z integracji, tak właśnie wyglądają programiści.
Smród przebija się ze zdjęcia...
#programista15k #programowanie #pracbaza #pracait
Bo na zachodzie Europy prawie wszystkie kraje taką ustawę mają.
#media #mediabezwyboru #wolnemedia #bekazpisu #sejm #polska #zalesie
https://www.legifrance.gouv.fr/loda/id/LEGITEXT000006068930/#LEGIARTI000020358296
Polska nie może być porównywana do tych państw, które wymieniłeś, acz może być w obecnej sytuacji porównywana do Węgier, gdzie
Mam nadzieję, że będziemy mieli tak silne demokracje i prawa człowieka w Polsce, jak we Francji, Niemczech, czy Austrii.
Mam też nadzieję, że grupa Discovery znajdzie rozwiązanie, jeśli nieszczęśliwe dojdzie do odrzucenia veta senatu, na obejście tej bolszewickiej ustawy zgłoszonej przez pis, i podobnie jak we Francji, czy w Niemczech będziemy mogli się cieszyć niezależnymi od pisu kanałami
@MolestaEwnement: Zawsze można porównywać. A ja nie piszę czy w pl się coś złego dzieje - a przynajmniej nie tutaj. A dlaczego z zachodu Europy nie sypie się masowa krytyka.
@MolestaEwnement: No i nie przesadzaj że od kilkudziesięciu lat. Za PO to
@MolestaEwnement: No spoko ale czy to jest temat o którym piszę? Napisałeś sporo istotnych rzeczy niestety trochę nie na temat.