Aktywne Wpisy
Piotrek7231 +54
Minieri +297
Dzisiaj Iga i finał #ligamistrzow na oddziale chirurgii w akompaniamencie wiatrów pana z sali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapalenie trzustki, był podniesiony alarm bo torbiel i ogromny ból, ale wygląda na to ze już jest ok. Już dają mi jeść po 4 dniach kroplówek. Może jutro wyjdę, trzymajcie kciuki i dawaj Iga. #mecz #tenis #szpital #gorzkiezale
Zapalenie trzustki, był podniesiony alarm bo torbiel i ogromny ból, ale wygląda na to ze już jest ok. Już dają mi jeść po 4 dniach kroplówek. Może jutro wyjdę, trzymajcie kciuki i dawaj Iga. #mecz #tenis #szpital #gorzkiezale
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#konfederacja #neuropa
@UchoSorosa go nie broni, zapytał jedynie, czy byłeś już na policji.
@qluch: W którym miejscu napisałem że go bronie? Zaznacz mi te wyrazy bo ZWYCZAJNIE NIE WIDZĘ.
Komentarz usunięty przez moderatora
@UchoSorosa: przepraszam za posądzenie o taką rzecz, ale proszę też o sprawdzenie źródeł.
Jak mogę zgłosić wpis którego już niema?
https://www.wykop.pl/wpis/59714015/ladnie-niedomyty-dobrus-ucieka-przed-rodakami-braw/
@qluch:
Po pierwsze: masz screen który sam zrobiłeś.
Po drugie: wykop ma logi.
Po trzecie: poniżej moje oświadczenie z podpisem.
ps. idąc twoim upośledzonym tokiem myślenia - jak mogę zgłosić wpis którego nie ma. To nie zgłaszaj samochodu który ci ukradli bo już go nie ma.
Zasuwaj na policję mordo. Czekam na przesłuchanie.
Teraz zobaczymy czy jesteś słowny.
@UchoSorosa: po pierwsze chciałem aby został ten wpis usunięty, co się stało. Jeśli groźba zgłoszenia na policję poskutkowała to cel osiągnąłem
@UchoSorosa: po drugie, za oświadczenie dziękuję i sobie je wydrukuję i w odpowiednim czasie na pewno je użyję.
@UchoSorosa: po trzecie nie muszę zasuwać na policję, wystarczy
@qluch: Przecież nigdzie w twoim wpisie nie ma nic o tym - w którym miejscu oświadczasz że jeśli tak się nie stanie to idziesz na policję? Wyraźnie napisałeś że JUTRO (czyli dzisiaj) składasz doniesienie na policję.
**"Wołam a__s aby poinformować że juro składam doniesienie na policję."**
MASZ TY HONOR ROZUM I
@UchoSorosa: no, ucho, ty to jesteś mistrz. Bierz pod uwagę całą wypowiedź a nie sądzisz po jednym zdaniu. Rozłożę ci to na części:
Po pierwsze o czym wcześniej wspomniałem:
napisałeś wyraźnie
**"Wołam a_s aby poinformować że juro składam doniesienie na policję."
Kłamiesz - zgłosiłeś wpis przez panel, ostatnią jest opcja przez kontakt, zwyczajnie kłamiesz.
@UchoSorosa: Serio pytasz? XD
Mam nadzieje że ma, bo jak nie to składam zawiadomienie do prokuratury o oskarżanie ludzi spod tagu Neuropa o atak na posła Rzeczypospolitej Polskiej. Mam nadzieje że prokurator Dziura w Dupie przyczyni się do mojego wniosku i ukara użytkownika @qluch za zbrodnie przeciw Neuropie na portalu ze śmiesznymi watykańskimi pedofilami. Za czyn ten grozi
@yahoomlody: Rację ma pan @qluch na nim spoczywa obowiązek doniesienia o popełnionym przestępstwie
304 § 1 k.p.k. „każdy, dowiedziawszy się o po- pełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiado- mić o tym prokuratora lub Policję”
Pan @qluch posiada moje przyznanie się do winy oraz pisemne oświadczenie i jego obowiązkiem jest złożenie zawiadomienia:
w art. 240 § 1 szereg przypadków (przestępstw), o których istnieje