Wpis z mikrobloga

Jak mogę zgłosić wpis którego już niema?

@qluch:
Po pierwsze: masz screen który sam zrobiłeś.
Po drugie: wykop ma logi.
Po trzecie: poniżej moje oświadczenie z podpisem.

ps. idąc twoim upośledzonym tokiem myślenia - jak mogę zgłosić wpis którego nie ma. To nie zgłaszaj samochodu który ci ukradli bo już go nie ma.

Zasuwaj na policję mordo. Czekam na przesłuchanie.
Teraz zobaczymy czy jesteś słowny.
Pobierz
źródło: comment_1628756506Z7bZFMgwWJf57CYPpr2vA7.jpg
Po pierwsze: masz screen który sam zrobiłeś.

@UchoSorosa: po pierwsze chciałem aby został ten wpis usunięty, co się stało. Jeśli groźba zgłoszenia na policję poskutkowała to cel osiągnąłem

Po trzecie: poniżej moje oświadczenie z podpisem.

@UchoSorosa: po drugie, za oświadczenie dziękuję i sobie je wydrukuję i w odpowiednim czasie na pewno je użyję.

Zasuwaj na policję mordo. Czekam na przesłuchanie.

@UchoSorosa: po trzecie nie muszę zasuwać na policję, wystarczy
po pierwsze chciałem aby został ten wpis usunięty, co się stało. Jeśli groźba zgłoszenia na policję poskutkowała to cel osiągnąłem

@qluch: Przecież nigdzie w twoim wpisie nie ma nic o tym - w którym miejscu oświadczasz że jeśli tak się nie stanie to idziesz na policję? Wyraźnie napisałeś że JUTRO (czyli dzisiaj) składasz doniesienie na policję.

**"Wołam a__s aby poinformować że juro składam doniesienie na policję."**

MASZ TY HONOR ROZUM I
Pobierz
źródło: comment_1628756941x5pk6wIBGkvAfeIkr2Vg85.jpg
"Wołam a_s aby poinformować że juro składam doniesienie na policję."

@UchoSorosa: no, ucho, ty to jesteś mistrz. Bierz pod uwagę całą wypowiedź a nie sądzisz po jednym zdaniu. Rozłożę ci to na części:

W końcu doczekałem się na reakcję moderacja na wpis o którym wcześniej wspomniałem.

Po pierwsze o czym wcześniej wspomniałem:

Dlatego wzywam a_s aby przyjrzała się sprawie i uspokoiła co ciekawszych użytkowników którzy pochwalają atak na człowieka
@qluch: Typie - plujesz sam sobie w twarz i mówisz że to deszcz XD XD XD XD

napisałeś wyraźnie

**"Wołam a_s aby poinformować że juro składam doniesienie na policję."

Nie doczekałem się właściwej reakcji moderacji, wyczerpały się możliwości dostępne na portalu,

Kłamiesz - zgłosiłeś wpis przez panel, ostatnią jest opcja przez kontakt, zwyczajnie kłamiesz.

no, ucho, ty to jesteś mistrz. Bierz pod uwagę całą wypowiedź a nie sądzisz po
Pobierz
źródło: comment_1628757752XDYel0BaBg5qwaZc3kQZNB.jpg
MASZ TY HONOR ROZUM I GODNOŚĆ?

@UchoSorosa: Serio pytasz? XD

Przy okazji masz jakiś dowód na to?

Mam nadzieje że ma, bo jak nie to składam zawiadomienie do prokuratury o oskarżanie ludzi spod tagu Neuropa o atak na posła Rzeczypospolitej Polskiej. Mam nadzieje że prokurator Dziura w Dupie przyczyni się do mojego wniosku i ukara użytkownika @qluch za zbrodnie przeciw Neuropie na portalu ze śmiesznymi watykańskimi pedofilami. Za czyn ten grozi
@UchoSorosa: @Kozajsza: @qluch:

@yahoomlody: Rację ma pan @qluch na nim spoczywa obowiązek doniesienia o popełnionym przestępstwie

304 § 1 k.p.k. „każdy, dowiedziawszy się o po- pełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiado- mić o tym prokuratora lub Policję”

Pan @qluch posiada moje przyznanie się do winy oraz pisemne oświadczenie i jego obowiązkiem jest złożenie zawiadomienia:

w art. 240 § 1 szereg przypadków (przestępstw), o których istnieje