Aktywne Wpisy
Roess +36
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +188
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
Wchodzę do sklepu i jestem zatrzymywany:
- Proszę pana, proszę się zatrzymac, nie może Pan wejść bez maski.
- Mogę i wchodzę.
- Nie może pan bo jest pandemia
- Mogę bo jestem 2 razy zaszczepiony, mam kod, zapisałem się na 3 dawke a w samochodzie mam pozytywny test pcr bo jutro wylatuje za granicę. Jak nie wejdę to pojadę na Serbską bo tam nie robili dzisiaj problemów.
- Nie ma to znaczenia że Pan jest zaszczepiony. Nadal pan roznosi zarazki i stanowi zagrożenie dla innych nie mając maski i niech Pan założy maske (podaje maske) i Pan wejdzie.
Zaszczepiony oczywiście nie jestem ale nadarzyła się okazja to podyskutowalem z cieciokracją.
Jak to było?
Wystarczy się zaszczepić i wracamy do normalności covidioci?
#bekazcovidian #koronawirus #covid19 #heheszki #bekazpodludzi #covidioci #covidianie
Jak widzisz tych ochroniarzy gdzie część ma nawet zaświadczenie o niepełnosprawności intelektualnej a mimo to na temat pandemii mają większą wiedze niz ty, potwierdzoną badaniami to ci sie głupio nie robi?
@Bigbluee: ale dlaczego wpieprzasz się na czyiś teren i nie tylko nie szanujesz jego zasad, ale jeszcze próbujesz ustanawiać swoje?
@Kefir91: ale gdyby było tak jak mówisz to nie byłoby żadnego problemu bo właśnie szło by się do innego sklepu, który ma normalne zasady. Tutaj jednak sklepom te zasady zostały
Podoba mi się słowo „oczywiście” przy zdaniu ze nie jesteś zaszczepiony. Jakbyś chciał wszystkich utwierdzić w przekonaniu ze na pewno jesteś głupi xD.
Komentarz usunięty przez moderatora
Taki protip na przyszłość.
Nie jest taka znowu dowolność tych zasad. Wszakże sklep obowiązują przepisy prawa.
@Kefir91: No nie w polskim porządku prawnym. To jest miejsce publiczne i maja np obowiązek cię wpuścić i sprzedawać towar po cenie na półce.
No i oczywiście są za wolnością tylko ze jak chcesz wolność szczepionki to nie xD