Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Wchodzę do sklepu i jestem zatrzymywany:
- Proszę pana, proszę się zatrzymac, nie może Pan wejść bez maski.
- Mogę i wchodzę.
- Nie może pan bo jest pandemia
- Mogę bo jestem 2 razy zaszczepiony, mam kod, zapisałem się na 3 dawke a w samochodzie mam pozytywny test pcr bo jutro wylatuje za granicę. Jak nie wejdę to pojadę na Serbską bo tam nie robili dzisiaj problemów.
- Nie ma to znaczenia że Pan jest zaszczepiony. Nadal pan roznosi zarazki i stanowi zagrożenie dla innych nie mając maski i niech Pan założy maske (podaje maske) i Pan wejdzie.
Zaszczepiony oczywiście nie jestem ale nadarzyła się okazja to podyskutowalem z cieciokracją.
Jak to było?
Wystarczy się zaszczepić i wracamy do normalności covidioci?
#bekazcovidian #koronawirus #covid19 #heheszki #bekazpodludzi #covidioci #covidianie
@tom3k86 czy wy naprawdę jesteście tacy głupi? Kiedy wywala te głupie maski które nic nigdy nie dawały? Noście je sobie do końca życia jak chcecie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@trafilem_w_wolny_login: czyli maja sie zwolnic bo ci ciezko zalozyc maseczke na 5 minut?
Wtedy pojawiają się takie wykopki i ich ironoczne wypowiedzi ale
@wintour:
@xortis:
Wczoraj w Leroy sie p--------i do gościa, że chciał wejść w kominie zasłaniającym usta i nos, a obok elegancko sobie wchodzą ludzie z maseczkami opuszczonymi na brodę i ochroniarz nic xD. 90% ludzi nawet
Nie dzięki, ja nie dam z siebie robic wariata.
Z reszta widać, że to już sie powoli dzieje. Co raz częsciej obsługa na stacjach benzynowych, w biedronkach itd juz maseczek nie nosi ani nie wymaga.