Aktywne Wpisy
orlen_lite +12
Paliwa wytwarzane z odpadów? Tak, to możliwe! Dzięki inwestycji w biorafinerię w małopolskiej Trzebini do 2030 roku będziemy produkować aż 3 mln ton biododatków rocznie.
Dowiedz się więcej tutaj:
https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2023/pazdziernik-2023/Proekologiczna-inwestycja-w-Trzebini-produkuje-paliwo-ze-zuzytego-oleju
#orlen #paliwo #energetyka #gospodarka #ekologia
Dowiedz się więcej tutaj:
https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2023/pazdziernik-2023/Proekologiczna-inwestycja-w-Trzebini-produkuje-paliwo-ze-zuzytego-oleju
#orlen #paliwo #energetyka #gospodarka #ekologia
Bo większość dzisiejszych widzów to debile.
Gościu co przyjechał motorem, parodiuje Kujajora i żre kebaba jak dzikus. Ja tam nawet się uśmiechnąłem z tego. Sporo podobieństwa.
Zacząłem patrzeć na komentarze. Co ludzie myślą o tym.
A ludzie co? Dużo komentarzy to pisanie, że gościu żre jak świnia, że nie potrafi się zachować... Dzbany nie zrozumiały, że on parodiuje to jak Kujajor żre psznie. Dla nich to za trudne. Oni humor wyczują jedynie jak czarno na białym im się go pokaże. W stylu osławionego faceta przebranego za babę. Ewentualnie Jareczka ze śmiesznymi (fikuśnymi) okularkami i zębami ze sklepu ze "śmiesznymi" (w #!$%@?...) zabawkami. Nie mogę tego znaleźć dlatego proszę o wrzucenie.
To są właśnie te osoby, które do znudzenia w swoich komentarzach nadużywają formy "dla jego". Nawet tam gdzie to w ogóle nie pasuje, a co tam, napiszę "dla jego", będzie zabawnie. Tak zabawnie jak poniższe zdjęcie, mam nadzieję wstawicie to jakże zacne zdjęcie.
Jacuśku (jaki ty Jacusiek, ty Jaruniu, Zet. w dodatku), dawaj "śmieszne" TikToki z chłopakami w weekend. To przybędzie jeszcze więcej nawet nie "nowoszkolnych". To jest inna kategoria. Kategoria o której mówię to... zaczyna się na ś, kończy na e. No narazie.
#kononowicz #patostreamy #naturzenaloni
@OnKujajor91: Jeśli trzeba tłumaczyć żart, to znaczy, że był #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
A tu się z tobą zgodzę, obecna szkolna jest nastawiona tylko na zyski i robienie szerszej publiki, takie komercyjne gówno.