Pierwszy komentarz - idiotka. Drugi komentarz - patola. Dla mnie ktoś kto dzieci nazywa gowniakami, ma zryty beret. Nikt ci nie każe mieć dzieci, zatem skąd ta agresja?
@Pink_Koczkodan no ale mając ciąg geometryczny trwający kilka tysięcy lat daje jednak na to szansę, nawet przy turbopatoli koty tak szybko nie będą ewoluować
@Adaslaw: taka reakcja jak babie w--------a ego w kosmos bo robi sobie guwniaka xD jedyne najwieksze zyciowe osiagniecie. no okej, dla niej moze to wazne dla np dla mnie to jest jedynie g u w n i a k i nic wiecej
Czasem mam wrażenie ze Ci co piszą gowniak to ten rodzaj wykopka typu Kuracyja - mały rudy 30 kg wagi raczki jak rureczki od autobusu ( ͡°͜ʖ͡°) No cóż wy tego gowniaka nigdy nie zrobicie bo do tego trzeba wyjść z domu i jeszcze zaruchac ( ͡°͜ʖ͡°)
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
źródło: comment_1628546949vcbmt119rv1EXqXfKMXJWF.jpg
PobierzDrugi komentarz - patola. Dla mnie ktoś kto dzieci nazywa gowniakami, ma zryty beret. Nikt ci nie każe mieć dzieci, zatem skąd ta agresja?
@ladniecuchne: o kurde. Ale zabawne.
@Wookash071: dołożyłbym jeszcze wykopków do nich xd
@Adaslaw: panie drogi xD
XD
Za delikatnie to są ziemniaki albo purchlaki
źródło: comment_1628590341BKdH6xAtbiWptOEHO0lUq4.jpg
Pobierz