Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +348
trzeba być serio smutnym człowiekiem, żeby mieć ból dupy o tabletke dzień po XD #sejm
nietak7 +171
Beka totalna z tego, jak każdy piwniczak uważa się teraz za znawcę branży lotniczej i pie*doli co 5 minut o #cpk .
Ja w tym temacie nie napisałem jeszcze ani jednego postu, bo się zwyczajnie na tym nie znam, więc się nie wypowiadam. Niemniej kisnę srogo z tego całego "patriotycznego" wzmożenia Mariuszy z Brighton :)
A PiS sprytnie to sobie wykombinował. Zamiast zacząć budowę, tak żeby PO już nie mogła jej zatrzymać,
Ja w tym temacie nie napisałem jeszcze ani jednego postu, bo się zwyczajnie na tym nie znam, więc się nie wypowiadam. Niemniej kisnę srogo z tego całego "patriotycznego" wzmożenia Mariuszy z Brighton :)
A PiS sprytnie to sobie wykombinował. Zamiast zacząć budowę, tak żeby PO już nie mogła jej zatrzymać,
#tokio2020 #heheszki
@abuk220: Na serio kiedykolwiek myślałeś, że głowy państw siedzą i same piszą w serwisach społecznościowych?
@abuk220: No bez przesady. Można go nie lubić, ale ciężko go nazwać idiotą czy nieogarem.
Przecież nawet lewicowo-liberalna Polityka wybrała go kiedyś najlepszym posłem.
Otóż wręcz przeciwnie