Wpis z mikrobloga

Od kilkunastu miesiecy chodze sobie do takiej restaruacji... sam... dobrze ubrany ogolony i zadbany... 7/10 23lvl i mily i kultularny... warto dodac ze auto za 50k i obsluga to 4 kelnerki lat 18-25 i wiedza ze jestem samotny bo widza mnie 2-3 razy w tygodniu ale ignoruja... czesto sa ci sami klienci z ktorymi znam sie z widzenia ale nikt nie reaguje na moja satmonosc... samotnosc to straszna rzecz... tak spiewal rysiek ridel z dzemu... #samotnosc #depresja #przegryw
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qsdr: Dżemu k---a nienawidzę. Większej deprechy można dostać słuchając tego. Natomiast ten cały looksmaking czy jakoś tak to tylko ściema i nawet jak się ogarniesz to co najwyżej zagada do cb wieloryb.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
@Qsdr: no ale czego Ty oczekujesz? Że jakaś typiarka sama Cie będzie podrywać, bo masz wóz za 50koła? Komu chcesz zaimponować? Chyba co najwyżej jakiejś blacharze
  • Odpowiedz
@Qsdr: Mirek, ale wykazujesz jakąś inicjatywę? Chyba, że liczysz, że one same podbiją to możesz się rozczarować ¯\_(ツ)_/¯
Życzę Ci jak najlepiej :) ale chyba czas zmienić taktykę
  • Odpowiedz
  • 0
@Ravciu: Nie chce nikomu imponowac... chodzi o to ze nie jestem patusem czy jakims zjebem czaisz mirek? Wystaczy mi zwykla rozmowa
  • Odpowiedz
Od kilkunastu miesiecy chodze sobie do takiej restaruacji... sam... dobrze ubrany ogolony i zadbany... 7/10 23lvl i mily i kultularny... warto dodac ze auto za 50k i obsluga to 4 kelnerki lat 18-25 i wiedza ze jestem samotny bo widza mnie 2-3 razy w tygodniu ale ignoruja... czesto sa ci sami klienci z ktorymi znam sie z widzenia ale nikt nie reaguje na moja satmonosc... samotnosc to straszna rzecz... tak spiewal rysiek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Qsdr: jesteś w dobrej pozycji wyjściowej według tego wpisu, ale faktycznie masz złą taktykę i oczekujesz od innych, żeby się Tobą zainteresowali zamiast samemu wziąć sprawy w swoje ręce, byłoby to dość spektakularne ale życie to nie Hollywood, spróbuj sam podjąć jakiś temat
  • Odpowiedz
@Qsdr: Dziewczyny 18-25 mają więcej chłopaków do wyboru, niż Ty masz włosów na głowie. Co one mają zrobić, podrywać Cię? To Ty jesteś mężczyzną. Musiałbyś być 9-10/10, żeby same zaczęły wykazywać inicjatywę.
  • Odpowiedz
@Qsdr: Widocznie jesteś mentalnym spierdoxem, jeżeli nie masz charyzmy ani dobrej gadki to żadna Cię nie zechce, możesz wozić się furą za 100 000 koła ale to i tak nie ułatwi kontaktu z kobietami, nawet jeżeli jakaś będzie miała ochotę się z Tobą spotkać bo wozisz się drogą furą to po rozmowie ze spierdoxem szybko zmieni zdanie
  • Odpowiedz