Aktywne Wpisy

mafi20 +91
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz
NiezlyJestes +146
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Poproszę tutorial / wzorzec na nauczenie się angielskiego na poziomie żeby dobrze ogarniać pracę w IT (programowanie) dla zachodu, np USA
Zakładam jakieś lekcje z native, wspólne programownnie z kimś online na team speak etc
ale ile h tego tak konkretnie, możę jest gdzieś gotowy kurs
ma ktoś jakiś gotowy template?
Imo od złej strony chcesz to ugryźć. Lepiej nauczyć sie programować, a angielski wpadnie automatycznie.
Nie mówiąc już że rok pracy w angielsko jezycznym korpo da Ci więcej niz 2 lata rozmów z native
@zibizz1: Można spróbować rzucić się na głęboką wodę o ile przejdę taką rekrutację ale jest trochę ryzyko strzelenia gafy a nawet wielu, wolałbym się przygotować, bo
słowa stricte związane z IT znam bo używam jako zmienne itp ale to nie to samo co rozmowa