Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aokx: z tą lesbijka to już widziałem. Ile piłkarek nożnych jest lesbijkami. Wywiad kiedyś widziałem, gdzie mówiono jaki jest procent lesbijek w WNBA. To normalne jak się baby za sport wymyślony przez mężczyzn dla mężczyzn zabrały to przyjęły cechy męskie. I nie chcą bolcowane być przez mężczyzn, tylko bolcowac jak mężczyźni.
  • Odpowiedz
@Aokx: bo to ludzi ciekawi, że ktoś o kim się aktualnie mówi jest innej orientacji, tak jak ciekawi ludzi jaki nowy kolor wlosow ma wokalista ich troje.
A skrajni ludzie i tak stworzą swój świat ze swoją narracją ze skrina nie mającą pokrycia w rzeczywistości, bo najlepiej się samemu tworzy babole żeby je bohatersko pokonywać i masakrować.
  • Odpowiedz
Jeśli koleś identyfikuje jako kobieta , może występować w sporcie w kategorii kobiecej . Lesbijki powinny w męskiej występować . Tyko że to działa tylko w jedna stronę .
  • Odpowiedz
@Aokx: To jest właśnie paradoks. Każe nam się być bardzo za albo bardzo przeciw. A jeśli komuś obojętne, co właśnie jest najzdrowsze, to obrywa się z obu stron.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@vin42: idz ogladaj wiadomosci i siedz w swojej bance o zlych gejach typie

@Gregory960: nie wiem o czym mówisz zupełnie. Ani nie oglądam wiadomości ani nie uważam że geje są źli. Straszne stereotypowe urojenia.
  • Odpowiedz