Wpis z mikrobloga

• 0
@Zed_Mistrz_Cieni już bardziej się liczę z kimś kto słucha Jazzu albo klasyki, ambientu, czegokolwiek innego, nawet jakby miał zapętlone spuszczanie wody w kiblu to nawet ja bym słuchał z zapartym tchem niż muzyki dla ludzi umysłowo w pewien sposób ograniczonych, no niestety więcej jest głupich niż mądrych co widać w repertuarze wesel, na szczęście powoli się od tego odchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrPawlo112: ja tam słucham naprawdę wszystkiego w odróżnieniu od ciebie, nie mam zamkniętego umysłu ani żadnych negatywnych emocji związanych z jakimkolwiek gatunkiem, dodatkowo mam 126 punktów IQ w skali wechslera, czyli 142 w skali Cattela co odpowiada top 4% populacji i mogę ci powiedzieć że muzyki powinno się słuchać według danego nastroju, także jeśli masz nastrój zabawowy, wesoły, a słuchasz jakiś smutów od typka co się powiesił to znaczy że
  • Odpowiedz
  • 0
@Zed_Mistrz_Cieni też slucham muzyki pod stan emocjonalny, ale unikam akurat tego gatunku bo czuję się że mnie ogłupia. No i nie wspominałem jakich gatunków słucham, więc nie ukrywam zdziwienia że wiesz lepiej ode mnie że sluchasz więcej
  • Odpowiedz