Aktywne Wpisy
SmugglerFan +275
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jfrost +155
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Stałem w kolejce i zwyczajnie patrzałem jej w oczy, ale nie jakoś chamsko. Ona mi też i się do mnie uśmiechnęła to myślę, a co mi tam, zagadam jak będzie moja kolej, spróbuję bo moja wyjechała za granicę, olała mnie i mi się nudzi. Przyszła moja kolej, wykładam towary, ona je skanuje i pyta czy coś jeszcze i na pewniaka wykładam telefon i mówię twój numer - zadziałało xDDD I żeby nie było prawdziwy wpisała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już gdzieś mam że może nawet nie będzie chciała się spotkać i nic z tego nie będzie ale mi się zwyczajnie humor poprawił bo mi pewność siebie spadła ostatnio jak mnie moja zostawiła, a teraz skoczyła znowu do góry.
#przegryw i #wygryw jednocześnie, sam nie wiem.
@Minieri: o czym ty do mnie mówisz? xD tutaj są typy które się boją z łóżka wstać a ty o jakimś zagadywaniu. Z resztą dla człowieka z zerowym social skillem takie zagadanie to będzie przeszkoda nie do przeskoczenia
@Minieri: o czym ty w ogóle p--------z?
Komentarz usunięty przez autora