Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie ten cały ból dupy normictwa próbujących za wszelką cenę ocieplić wizerunek zmarłej - 19 latka z dwoma bombelkami bijącą się na środku ulicy o 5 rano w centrum miasta z jakimiś innymi orangutami. Ojciec pierwszego dziecka odsiaduje wyrok 25lat za zaduszenie taksówkarza przy pomocy paska od spodni, ojciec drugiego dziecka to brat tego z więzienia xD. Ojca drugiego dziecka nie było na miejscu, był to kolejny gach do kolekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#katowice
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanDzbanPL: Ludzkie śmieci, a ludzie kręcą jakieś gówno afery bo filmik nagrany XD #!$%@? co chwile ktoś kogoś morduje ale nie ma na youtubie to nie ma się do czego #!$%@?ć XD Hipokryzja i przecenianie ludzkiego życia
  • Odpowiedz
czyli to wszystko upoważnia do rozjechania jej autobusem, bo nie wiem co chcesz przekazać?

@lizakoo: dokładnie to. Tylko tego boi się wprost napisać bo dostałby bana po kilku minutach. Taki obraz tych przegrywów co nigdy nie zamoczą.
  • Odpowiedz
@JanDzbanPL: najbardziej bawi i przeraża jedno jednocześnie, że Ty i podobni Tobie na Wykopie boją się napisać wprost "hehe szmata zasługiwała na śmierć" tylko piszą "hmm ale patusiara, dzieci w domu zostawiła" "po co ona wchodziła w te bójkę" "socjal by tylko ciągnęła".
Chciałbym zobaczyć jak swoje dumne przemyślenia wygłaszacie na jej pogrzebie, o ile wygrzebalibyście się z piwnicy matki.
Piszcie wprost że dobrze że zginęła i że jej zyczyliscie
  • Odpowiedz
@Janusz_z_Rivii: jest różnica między "upoważnia do rozjechania" a ogólnym brakiem wielkiego żalu po specyficznym członku społeczeństwa. Mozna jednocześnie potępiać kierowcę jak i być zadowolonym, że ostatecznie świat jest lepszym miejscem bo jednego patusa mniej.
  • Odpowiedz
Ojciec pierwszego dziecka odsiaduje wyrok 25lat za zaduszenie taksówkarza przy pomocy paska od spodni, ojciec drugiego dziecka to brat tego z więzienia xD. Ojca drugiego dziecka nie było na miejscu, był to kolejny gach do kolekcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skąd masz takie info?

@JanDzbanPL
  • Odpowiedz
czyli to wszystko upoważnia do rozjechania jej autobusem, bo nie wiem co chcesz przekazać?

@lizakoo: Chyba o to, że się należało, bo każdej kobiecie należy się jak najgorszy los za wszystkie prawdziwe i urojone krzywdy przegrywów tego świata.
  • Odpowiedz