Są jakieś rzeczy w tibi, które można robić afk? Tzn moja postać coś robi, na coś czeka, a ja mogę sobie coś porobić i zaglądam raz na jakiś czas. Jedyne co mi przychodzi do głowy to skillowanie, ale kto skiluje w 2k21? Ale jak już to gdzie skilować 150 RP? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Garztam: bosy typu co 2h np krazaur skillowanie wbijanie ciezkich bestiarek bosscheck robienie strzalek i sprzedawanie na market(bursty) albo enchanted speary
@bobikufel: @Garztam: imo golem > psy ponieważ: Pies - ~300 strzałów (100 royali na tyle styka) , ginie, 1 sqm przejście, daleko do pz Golem - 600 strzałów (800 z lepszym kolczanem), nie ginie, pz na miejscu (przy nagrodach z yala quest), bursty można sobie samemu robić trenując mlvl.
Z waszych relacji wnioskuję, że w takim razie powinienem albo zrobić shadow of yalahar lub: Siedzieć w depo i robić bursty, a potem iść skilować na golemie. Mlvl rośnie, skill rośnie, a koszty zerowe i będzie to pasować do mojego stylu afk ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Siedzieć w depo i robić bursty, a potem iść skilować na golemie. Mlvl rośnie, skill rośnie, a koszty zerowe i będzie to pasować do mojego stylu afk ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Garztam: Nie, kupujesz bursty z marketu i dorabiasz sobie w trakcie ale nie dasz rady robic na bierząco bo soule nie starczą albo many albo capa.
@bobikufel: tylko zrobienie questa trwa i jest kosztowne ¯\_(ツ)_/¯ Mi chodziło o to, żeby robić bursty w depo. Zrobić ich masę, a potem iść na golema. Będę miał czas to zrobię shadow of yalahar, a narazie zobaczę jak mi wyjdzie ten sposób
@Garztam: ogólnie trening online z 1 potworem przedstawia się tak: skill broni idzie dwa razy szybciej niż obrona. zatem żeby szło równo, trzeba 2 potworów. na offie trenujesz max 12 godzin na dobe, skuteczność treningu np. swordem idzie o polowe gorzej niż tradycyjnie online, skuteczność treningu shielda to tylko 25% tego, co zrobisz online z 1 mobem. trenując z 2 mad sheepami online możesz trenować ~24h. trenujesz 4 razy szybciej
@bobikufel: wychodzi drogo, ale przy moim stylu gry jest akurat ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) softy, ring of healing i robię sobie strzałki gdy coś ogarniam w domu. Soule w depo mi się nie zdążą zregenerować na tych itemach, więc ile zrobię i idę na golema i tak w kółko. Trochę mlvl
Mam pytanie, znam się na komputerach ale na motoryzacji w ogóle, co daje w samochodach osobowych silnik większy niż ~1.5 na publicznych drogach, nie tak orientacyjnie albo w jednej sytuacji na milion tylko tak zauważalnie przydatnego #samochody #motoryzacja
Ale jak już to gdzie skilować 150 RP? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tibia
Komentarz usunięty przez autora
skillowanie
wbijanie ciezkich bestiarek
bosscheck
robienie strzalek i sprzedawanie na market(bursty) albo enchanted speary
@bobikufel: na bossy trzeba poświęcać uwagę, a
@Garztam: tak, polecam na modified gnarhaul czy jakos tak
Wiesz może czy nadal działa sposób z burst arrowami na golemie w yalahar?
Pies - ~300 strzałów (100 royali na tyle styka) , ginie, 1 sqm przejście, daleko do pz
Golem - 600 strzałów (800 z lepszym kolczanem), nie ginie, pz na miejscu (przy nagrodach z yala quest), bursty można sobie samemu robić trenując mlvl.
Stary bardziej ekonomiczne $, a bursty czasowo i wysilkowo
Z waszych relacji wnioskuję, że w takim razie powinienem albo zrobić shadow of yalahar lub:
Siedzieć w depo i robić bursty, a potem iść skilować na golemie. Mlvl rośnie, skill rośnie, a koszty zerowe i będzie to pasować do mojego stylu afk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Garztam: Nie, kupujesz bursty z marketu i dorabiasz sobie w trakcie ale nie dasz rady robic na bierząco bo soule nie starczą albo many albo capa.
na moje najekonomiczniej kupować stary
Mi chodziło o to, żeby robić bursty w depo. Zrobić ich masę, a potem iść na golema.
Będę miał czas to zrobię shadow of yalahar, a narazie zobaczę jak mi wyjdzie ten sposób
na offie trenujesz max 12 godzin na dobe, skuteczność treningu np. swordem idzie o polowe gorzej niż tradycyjnie online, skuteczność treningu shielda to tylko 25% tego, co zrobisz online z 1 mobem.
trenując z 2 mad sheepami online możesz trenować ~24h. trenujesz 4 razy szybciej
źródło: comment_1628074322kfaDLLaA8xf2Yjbp7Jrtrk.jpg
Pobierz