Aktywne Wpisy
Atreyu +555
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +4
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
KO przeciwko podwyżkom dla parlamentarzystów i parlamentarzystek #polityka
a konfa?
https://www.wykop.pl/link/6214251/koalicja-obywatelska-przeciwna-podwyzkom-dla-politykow/
A Konfa to też populizm tyle że skierowany do konkretnych kilku-kilkunastu% niezbyt lotnych sebiksów, co przecież przyznał z dumą wielki uczony Doktor Memcen a później chyba też Dziambor.
Kaczafi wyskoczył z tymi podwyżkami w akcie desperacji, bo klub mu się zaczyna buntować, ale to jest rzecz, której w łatwy sposób elektoratowi nie wytłumaczą, więc trzeba ich dociskać jak tylko się da.
@El3xetor: Wcześniej nie było to takie oczywiste patrząc jak głosowali za podwyżkami w 2020r.
Bardzo dobrze i cieszę się, że chcą zablokować te podwyżki. Na razie największym wrogiem jest pis i trzeba się jednoczyć w takich sprawach (
@kleopatrixx: Mamy komentarz cesarza Europy.
Ale jak w innych kwestia konfa nie chce się jednoczyć to wszystko jest ok i powstaje festiwal fikołków od ich dowolności poglądów po zwykłą chęć dowalenia TVN, bo tak.
Co za hipokryzja...
@kleopatrixx: a mamy ktory rok? jestes uposledzony kucu?