Wpis z mikrobloga

No i stało się. Wykopki tagu #przegryw mają swojego ,polskiego bohatera, który spełnił ich mokre sny. Przeciętny trzydziestolatek, z zakolami, w okularach, bez muskulatury ani szczęki chada. Wykonuje przeciętny zawód nie dający satysfakcji, za wypłatę która nie pozwala na spełnianie marzeń i dorobienie się majątku. Z problemami zdrowotnymi, zabijający ból fizyczny i psychiczny opioidami i antydepresantami.

Spotyka na swojej drodze ją - „Julkę”, „hipergiczną bestię”, „typową #p0lka ". Tą, która ośmieliła się uprawiać seks w wieku 16 lat i która w wieku 19 lat ma dwójkę dzieci. Ale męża nie ma. A skoro już popełniła takie przestępstwa to powinna siedzieć w domu z dziećmi. Ale nie - ona jak to Julka wraca z imprezy w sobotę o 6 nad ranem.

Ich drogi na chwile się przecinają. Ona stoi na jezdni plecami do niego. Ktoś z tłumu uderza w drzwi autobusu. On panikuje i naciska na gaz. Dziewczyna ginie.

Tak rodzi się nowy symbol tagu przegryw i memy które będą wrzucać na wykop za rok, dwa i tak do końca wykopu.
#katowice
Pobierz mozgen - No i stało się. Wykopki tagu #przegryw mają swojego ,polskiego bohatera, któ...
źródło: comment_1627902768B9lS8YDyOda1Bzc54OJxyG.jpg
  • 36
@Virti z prawnego punktu widzenia nie ma pewnie żadnego wpływu, nie uważam jej za wroga publicznego, po prostu wartościowego człowieka szkoda, a #!$%@? z patolą
@mozgen: Jakby nie skakała na boltzach od 16 roku życia, siedziała cicho jak mysz pod miotłą w domu i nie zadawała się z tymi patusami to by nadal żyła. Mnie to ciekawi co może robić matka(albo bardziej madka) dwójki dzieci o 6 rano przy grupce patusów-chuliganów, którzy robili trzodę na środku ulicy i się chcieli siłą wyebać do autobusu? Żeby nie było nie bronię kierowcy czy coś tylko zadaję zasadnicze pytanie
@playand1: no to mi starczy dyskusji z tobą, bo z tego co widzę, to uważasz że kierowca jest 'wartościowy' xD
Znasz go? Spotkałeś go kiedyś? To jest random, którego widziałeś na niskiej jakości filmiku i wystalkowałeś na fejsie. To wszystko.

Co ci umyka to, że to niestabilny/niekompetentny idiota w 10T pojeździe. On jest wartościowy?
@Virti masz poważny problem z oczami, bo nigdzie nie twierdziłem że kierowca jest wartościowy, co więcej wielokrotnie pisałem że powinien zostać skazany.
nie uważam jej za wroga publicznego, po prostu wartościowego człowieka szkoda, a #!$%@? z patolą

@playand1:

Rozmowa o dwóch osobach, denatka i kierowca. No nie wiem, może nadinterpretuję to zdanie.