czyli główną informacją jest to czy lubią seks z facetem czy kobietą
Nie. Przyszli złożyć wieniec żeby upamietnic ofiary powstania, które zginęły za wartości o które wciąż mniejszości w Polsce muszą aktywnie walczyć. Niektórym się nie mieści w głowach to, że społeczność lgbt to nie tylko seks.
@celulozy: A jeśli jestem producentem drutu, dumnym ze swojego produktu, to myślisz że mogę sobie położyć pod Pomnikiem Nieznanego Żołnierza #!$%@? wieniec, z ułożonym z kwiatów napisem "DRUTEX, NISKIE CENY, WYSOKA JAKOŚĆ. WWW.DRUTEX.PL", czy może byłoby to niesmaczne, bo jednak w takiej okazji chodzi o pamięć o bohaterach, a nie promocję swoich spraw i interesów?
Czy Powstańcy walczyli o wolność wszystkich Polaków (w tym
@LeslieDancer: pasuje, niektórzy powstańcy byli innej orientacji seksualnej niż hetero, zresztą naziści mordowali też takie osoby ¯\_(ツ)_/¯ @Jamniki2: boli cię tak kolorowy wieniec? W Polsce tylko odcienie szarości są dozwolone, tak? @Wojtas_The_Smieciarz: beka to jedynie z ciebie, wykopka debila
@LeslieDancer: no tak, szkoda tylko że powstańcą było bliżej do nich, niż do łysych bezmózgów którzy teraz najgłośniej krzyczą o pamięci. Polska prawica stoi teraz tam gdzie stali Niemcy wtedy.
@LeslieDancer: ale pasuje darcie mordy: "polska dla Polaków", "zakaz pedałowania", "raz sierpem raz młotem" XD Jak myślisz, że w trakcie powstanie nie walczyły osoby lgbt to po prostu jesteś idiotą. Oczywiście na miejscu były też przemowy o tusku, lewactwie i innych dyrdymalach tuż przed godziną W. A potem jeszcze debil bąkiewicz coś smarkał o złej unii i referendum w sprawie polexitu. Na pewno o to chodziło w upamiętnianiu powstania. Banda degeneratów
@CoJaToNieTY: Nie, nie powinni tam dawać wieńca z logiem drużyny.
Wiesz, nikt tego nie zabrania, nie ma zakazu, ale to niesmaczne i prostackie, szczególnie jeśli wiąże się z jakimiś kontrowersjami, jest stroną w sporze.
To nie miejsce na rozstrzyganie sporów czy pokazywanie że mój wieniec jest większy niż twój i moja sprawa ważna. Jak się gdzieś przychodzi w jakiejś sprawie, szczególnie szczytnej (żeby upamiętnić poległych w tym przypadku), to bardzo niekulturalnie
@Wojtas_The_Smieciarz: Jestem przeciwnikiem lgbt ale wiązanka jest naprawdę piękna! W tak waznym dla Polaków dniu powonnismy byc wszyscy zjednoczeni, aczkolwoek uwazam ze i tak robia to tylko po to by na sile wepchac swoją chorą ideologię
#powstaniewarszawskie #bekazlgbt
Nie. Przyszli złożyć wieniec żeby upamietnic ofiary powstania, które zginęły za wartości o które wciąż mniejszości w Polsce muszą aktywnie walczyć. Niektórym się nie mieści w głowach to, że społeczność lgbt to nie tylko seks.
@celulozy: A jeśli jestem producentem drutu, dumnym ze swojego produktu, to myślisz że mogę sobie położyć pod Pomnikiem Nieznanego Żołnierza #!$%@? wieniec, z ułożonym z kwiatów napisem "DRUTEX, NISKIE CENY, WYSOKA JAKOŚĆ. WWW.DRUTEX.PL", czy może byłoby to niesmaczne, bo jednak w takiej okazji chodzi o pamięć o bohaterach, a nie promocję swoich spraw i interesów?
Czy Powstańcy walczyli o wolność wszystkich Polaków (w tym
@Jamniki2: boli cię tak kolorowy wieniec? W Polsce tylko odcienie szarości są dozwolone, tak?
@Wojtas_The_Smieciarz: beka to jedynie z ciebie, wykopka debila
banda dzbanów
Wiesz, nikt tego nie zabrania, nie ma zakazu, ale to niesmaczne i prostackie, szczególnie jeśli wiąże się z jakimiś kontrowersjami, jest stroną w sporze.
To nie miejsce na rozstrzyganie sporów czy pokazywanie że mój wieniec jest większy niż twój i moja sprawa ważna. Jak się gdzieś przychodzi w jakiejś sprawie, szczególnie szczytnej (żeby upamiętnić poległych w tym przypadku), to bardzo niekulturalnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora