Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 154
@MikiGRU:

czyli główną informacją jest to czy lubią seks z facetem czy kobietą

Nie. Przyszli złożyć wieniec żeby upamietnic ofiary powstania, które zginęły za wartości o które wciąż mniejszości w Polsce muszą aktywnie walczyć. Niektórym się nie mieści w głowach to, że społeczność lgbt to nie tylko seks.
Społeczność lgbt to też Polacy i patrioci.

@celulozy: A jeśli jestem producentem drutu, dumnym ze swojego produktu, to myślisz że mogę sobie położyć pod Pomnikiem Nieznanego Żołnierza #!$%@? wieniec, z ułożonym z kwiatów napisem "DRUTEX, NISKIE CENY, WYSOKA JAKOŚĆ. WWW.DRUTEX.PL", czy może byłoby to niesmaczne, bo jednak w takiej okazji chodzi o pamięć o bohaterach, a nie promocję swoich spraw i interesów?

Czy Powstańcy walczyli o wolność wszystkich Polaków (w tym
via Wykop Mobilny (Android)
  • 79
@LeslieDancer: ale pasuje darcie mordy: "polska dla Polaków", "zakaz pedałowania", "raz sierpem raz młotem" XD Jak myślisz, że w trakcie powstanie nie walczyły osoby lgbt to po prostu jesteś idiotą. Oczywiście na miejscu były też przemowy o tusku, lewactwie i innych dyrdymalach tuż przed godziną W. A potem jeszcze debil bąkiewicz coś smarkał o złej unii i referendum w sprawie polexitu. Na pewno o to chodziło w upamiętnianiu powstania. Banda degeneratów
@CoJaToNieTY: Nie, nie powinni tam dawać wieńca z logiem drużyny.

Wiesz, nikt tego nie zabrania, nie ma zakazu, ale to niesmaczne i prostackie, szczególnie jeśli wiąże się z jakimiś kontrowersjami, jest stroną w sporze.

To nie miejsce na rozstrzyganie sporów czy pokazywanie że mój wieniec jest większy niż twój i moja sprawa ważna. Jak się gdzieś przychodzi w jakiejś sprawie, szczególnie szczytnej (żeby upamiętnić poległych w tym przypadku), to bardzo niekulturalnie