Aktywne Wpisy
Filippa +89
Bronienie tego przemocowca jest obleśne xD
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
raul7788 +164
Już znaleźli info że typ zajmował się programowaniem i obróbką grafiki.
Jeśli w czasie śledztwa wyjdzie że postował na tagu #p0lka to będzie dym. Tag #przegryw poleci pierwszy.
#neet
Ten morderca ma głowę skierowaną na wprost gdy rusza, i nie zauważył dwóch osób w odległości mniejszej niż metr od szyby? No chyba se jaja robisz!
@mala_calinka: wiesz że jest coś coś takiego, jak zmiana kwalifikacji czynu?
A wiesz że w tego typu pojazdach są tzw. martwe strefy?
Dziś widziałem fajną analizę tego, co tam się zdarzyło. Autobus zbliża się do awanturujących ludzi. Potrąca dziewczynę. Ktoś szarpie mu
Jest winny, bo zamiast ominąć tę bandę z daleka wpakował się w sam środek bijatyki. Reszta jest konsekwencją tego na maksa nieodpowiedzialnego zachowania.
@hansschrodinger: och no tak, eksperci ustalą, więc zamknijmy forum, bo se tak życzysz xD Debata publiczna niepotrzebna! Moja wypowiedź bardziej dotyczyła zachowania niektórych przegrywów w obliczu tego wypadku.
@AutismoHarbinger: to Twoje zdanie. Rozumiem nie wydawać osądów w zagadkowej sprawie, ale tutaj jest przyzwoite nagranie XD
@mala_calinka: XD On nie jechał rowerem, tylko przegubowym autobusem. Jechał swoim pasem i trafił na sam środek bijatyki na jezdni.
W końcu się w czymś zgadzamy. Bijatyka na środku jezdni była na maksa nieodpowiedzialnym zachowaniem,.
High iq take
Piszesz tutaj jakieś wypociny o prokuraturach, a w rzeczywistości sprawa jest bardzo prosta. Wyobraź sobie że musisz sam, albo lepiej - ze swoimi dziećmi jechać autem, którego kierowca zażywa mieszankę antydepresantów i leków przeciwbólowych. Rozumiem, że o ile
@Hansschneider logic XD
@gzyms111: to zwiększa prawdopodobieństwo tego że jest mirkiem i że będzie gruba inba jeśli to prawda.
Nie wiadomo co dokładnie brał i ile. Antydepresanty są ok. Leki przeciwbólowe - tego nie wiem.
Gdyby w Polsce łatwiej bylo o pomoc finansową dla osób z depresją/chorobami psychicznymi to tego problemu by nie było. A tak to trzeba yebać u janusza.
Okej, masz rację, że rozpoznanie, dostęp do pomocy i stygma w polsce w temacie chorób i zaburzeń psychicznych jest poniżej poziomu godności ludzkiej, ale powiedz mi - co mnie to jako pasażera obchodzi ? Wsiadam, płacę i
Ty zupełnie nie rozumiesz wpisu. Jeśli to bedzie prawda i bedzie o tym głośno to polecą bany na całe tagi.
Nie chcesz mi odpowiedzieć na pytanie czy byś wsiadł prostym "tak" albo "nie" - bo co byś nie odpowiedział albo posypała by się twoja narracja o poczciwym kierowcy, albo przyznałbyś się przed wszystkimi, że nie masz za grosz odpowiedzialności zezwalając na prowadzenie pojazdów