Aktywne Wpisy

algus +726
Pozwolę sobie przekleić swój wpis z discorda. Kto nie pracował z babami ten się z cyrku nie śmieje.
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow
Reakcja na informacje że do środy mam przedłużone L4 (będzie to już tydzień jak jestem chory).
#pracbaza #logikarozowychpaskow

Losgarrdiopo +209
Wrzucam zbiórkę dla kumpla, który zmaga się z rakiem złośliwym większość ludzi ma gdzieś, bo to obca osoba itd, ale naprawdę chłopak jest ojcem wspaniałego chłopca, który zmaga się z autyzmem po szczepieniu jest bardzo zżyty z ojcem i chciałbym żeby miał go jak najdłużej. Jak możecie pomagajcie każdą złotówka się liczy. https://pomagam.pl/hddwak #pomagajzwykopem
zdjęcie moje z synem i stronie kumpla, reszta na stronie.
zdjęcie moje z synem i stronie kumpla, reszta na stronie.

Jakby każdy tankował tyle ile potrzebuje to by problemu nie było.
A dwa pstryczek w nos dla #bekazpisu
Ręczne sterowanie gospodarka zawsze źle się kończy.
Chyba sobie żartujesz. Do końca roku byle kierowcy zejdzie to paliwo, a rolnikowi pewnie w miesiąc.
I bardzo dobrze, o to chodzi. Paliwo sprzedawane jest że stratą tylko dlatego, żeby pis
Zresztą po zdjęciu widać że to amator bo beczki nie były pompowane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@raul7788: chętnie zobaczę, jak osoba na minimalnej krajowej wyciąga 3200zł na roczny zapas paliwa xD Bo tacy ludzie raczej nie robią więcej niż 10 tys. km rocznie
Przecież PiS dobrze robi, ceny obniżył bo kocha Polaków a ci Niemcy nam masowo paliwo wykupują i rolnicy tez to ich wina!!!