Aktywne Wpisy

konfalkon +7

imargam_2137 +12
Czemu polki nie dbają o siebie? Notorycznie na #tinder przewijam w lewo ulańce w ilościach hurtowych, kiedyś tak nie było a grubaski jak już to miały fotke ewentualnie badoo na tinderku zawsze był ten bardziej premium sort teraz dosłownie jedna na pięć nie jest gruba xD napuchnięte poliki, wielkie łapy, bebzun i mam filtr na 18-25 więc to są młode kobiety a już upasione. Uprzedzając ból dupy Mirabelek to wiem że polacy

"Kierowca mówił śledczym, że wydawało mu się, że ktoś z grupy stojącej po obu stronach autobusu kopie w drzwi pojazdu; drzwi te miały się otworzyć. Kierowca zamknął je i odniósł wrażenie, że osoby z obu stron będą atakować autobus. Słyszał też, że coś uderzyło w szybę. Gdy odjechał (już po potrąceniu nastolatki), myślał, że biegnące za autobusem osoby ścigają go, by zaatakować."
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-przejechal-19-latke-w-katowicach-co-zeznal-kierowca-autobusu,nId,5394053#crp_state=1
#katowice
@Mikrosoft: Hajto był oskarżony o spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Wczorajszy kierowca jest oskarżony o zabójstwo.
@arahooo: czyli będzie wyrok uniewinniający z tego paragrafu, no ale pod publike i telewizje bedą grać ostro, az sprawa przycichnie.
wsiadł w autobus z pomysłem zabicia kogoś ? chyba nie, więc pod zabójstwo to się nie kwalifikuje całkowicie, bo całą sytuację spowodowały patusy i nie
No ale ten typ który dosłownie biegł 'po szybie' autobusu to juz ciezko bedzie mu sie wytłumaczyć, musiał go widziec
@bezbekpol: Wiesz, że w sytuacjach stresowych pole obserwacji zawęża się? Kiedy boisz się o życie to uciekasz przed siebie i
dodatkowa karą bedzie ucieczka z miasta gdzie wszyscy go znaja do innego i znalezienie innej pracy
wsiadł w autobus z pomysłem zabicia kogoś ? chyba nie, więc pod zabójstwo to się nie kwalifikuje całkowicie, bo całą sytuację spowodowały patusy i nie
A na ostatnim filmie typ goniący za autobusem wyzywa od #!$%@? kierowce który uciekając jeszcze przez 100 metrów pod podwoziem wlecze już martwą dziewczynę. Także skończ #!$%@?ć głupoty.