Wpis z mikrobloga

#katowice #wypadek

Dowiedziałem się dzisiaj, że jestem sadystą i mordercą bo śmiem twierdzić, że kobieta sama jest sobie winna ponieważ powinna zwyczajnie uważać i co najważniejsze myśleć

Bierze udział w jakiejś patologicznej przepychance, w której mogła zostać zadzgana albo przynajmniej pobita, normalny człowiek unika takich sytuacji a na pewno nie dołącza, żeby uspokoić bo to się jeszcze nigdy nikomu nie udało a po drugie to stoi metr przed pojazdem z zapalonym silnikiem na środku jezdni przecież nie można pod maskę spojrzeć z zapalonym silnikiem bez kierowcy a ona biega przed autobusem na środku drogi.

Nie usprawiedliwiam tu w żaden sposób kierowcy. Sąd go osadzi ale ludzie bądźmy poważni i nie róbmy nagle z niej bohaterki jak z Floyda.
JestemStudentemPrawa - #katowice #wypadek

Dowiedziałem się dzisiaj, że jestem sady...

źródło: comment_1627801635z5khzh13GJooF5q96gcgzb.jpg

Pobierz
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@alverini: najpierw napisałeś żebym sobie to wykreślił, potem napisałeś że to nie były psychotropy, teraz dopiero piszesz że się pomyliłeś. A nadal nie podałeś źródła. Denerwujesz się bo złapałem Cię na kłamstwie i próbujesz od tego uciec.
  • Odpowiedz
@X_Ziemia: i znowu. nie umiesz napisac nic o temacie, bo uczepiles sie jednej rzeczy w mojej wypowiedzi i ja ruchasz, pomimo ze przyznałem, że to nie były psychotropy tylko leki. elo dzieciak
  • Odpowiedz
  • 1
@alverini: to czemu nie podasz źródła o tych lekach? Wtedy nie czepiałbym się tej jednej rzeczy że podajesz informacje bez źródła. Czyli mówiąc krótko kłamiesz.
  • Odpowiedz
@X_Ziemia: Polsatnews.pl dotarł do wyników badań toksykologicznych kierowcy. Dowiadujemy się z nich, że mężczyzna miał brać silne leki opioidowe.

Masz. ale ty sie znowu przyjebiesz o coś xD
jak podawanie info bez zrodlo to klamstwo wytlumacz xDD
  • Odpowiedz
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen:

To mu oddolnie zbiórkę załóżcie, a nie pomagajcie mu zrabowanymi pieniędzmi. xD

Terytorium, w którym mieszka większość Polaków należy do Polski. Polska ma prawo ustalać prawo oraz pobierać czynsz i prowizje od swoich najemców. To nie jest rabunek, lecz umowa. Jak Ci się nie podoba, to sobie kup własne terytorium i sobie ustalaj własne prawo, a jeśli ktoś będzie chciał tam mieszkać, to sobie będziesz mógł napisać sobie własną
  • Odpowiedz
Bierze udział w jakiejś patologicznej przepychance, w której mogła zostać zadzgana albo przynajmniej pobita, normalny człowiek unika takich sytuacji a na pewno nie dołącza,

@JestemStudentemPrawa: tacy jak Ty przypominają ludzi którzy przynoszą wazelinę bendycie który gwałci ich córki/żony/matki bo on nie wie czy bandyta czegoś gorszego nie zrobi.
  • Odpowiedz
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Bo Polska to specyficzna korporacja, ze specyficznymi zasadami. Jednym z warunków umowy jest to, że może ona w każdej chwili się zmienić. Skoro przebywasz na terenie korporacji, to musisz przestrzegać jej zasad. Doskonale zdajesz sobie sprawę, w jaki sposób to działa, a jeśli zasady najmu Ci nie odpowiadają, to zawsze możesz wyjechać.
  • Odpowiedz
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Wiadomo. Zawsze będą morderstwa, a politycy zawsze będą mniej lub bardziej skorumpowani. W tej dyskusji jest to bezróżnicy. Podatki nie są kradzieżą, lecz prowizją pobieraną z dochodu, przychodu, czy czego tam nie wymyślą.
  • Odpowiedz
  • 3
@alverini: gdybyś od razu napisał że źródłem nie byłoby problemu, a piszesz jakby to była 100% prawda, gdzie w rzeczywistości to clickbait polsatu. Badania toksykologiczne trwają kilka dni co najmniej, więc póki co nie ma szans na to że to prawda. Podobnie polsat robi nagonkę że był karany za wykroczenia drogowe, ale już nie piszą czy za parkowanie w niedozwolonym miejscu czy za jazdę po pijaku. Szum medialny, do którego
  • Odpowiedz