Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +52
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dowiedziałem się dzisiaj, że jestem sadystą i mordercą bo śmiem twierdzić, że kobieta sama jest sobie winna ponieważ powinna zwyczajnie uważać i co najważniejsze myśleć
Bierze udział w jakiejś patologicznej przepychance, w której mogła zostać zadzgana albo przynajmniej pobita, normalny człowiek unika takich sytuacji a na pewno nie dołącza, żeby uspokoić bo to się jeszcze nigdy nikomu nie udało a po drugie to stoi metr przed pojazdem z zapalonym silnikiem na środku jezdni przecież nie można pod maskę spojrzeć z zapalonym silnikiem bez kierowcy a ona biega przed autobusem na środku drogi.
Nie usprawiedliwiam tu w żaden sposób kierowcy. Sąd go osadzi ale ludzie bądźmy poważni i nie róbmy nagle z niej bohaterki jak z Floyda.
@JestemStudentemPrawa: Nie, kierowca autobusu jest winien.
Masz. ale ty sie znowu przyjebiesz o coś xD
jak podawanie info bez zrodlo to klamstwo wytlumacz xDD
No i trzeba było tak od razu xD
Terytorium, w którym mieszka większość Polaków należy do Polski. Polska ma prawo ustalać prawo oraz pobierać czynsz i prowizje od swoich najemców. To nie jest rabunek, lecz umowa. Jak Ci się nie podoba, to sobie kup własne terytorium i sobie ustalaj własne prawo, a jeśli ktoś będzie chciał tam mieszkać, to sobie będziesz mógł napisać sobie własną
Komentarz usunięty przez moderatora
@JestemStudentemPrawa: tacy jak Ty przypominają ludzi którzy przynoszą wazelinę bendycie który gwałci ich córki/żony/matki bo on nie wie czy bandyta czegoś gorszego nie zrobi.