Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +52
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dowiedziałem się dzisiaj, że jestem sadystą i mordercą bo śmiem twierdzić, że kobieta sama jest sobie winna ponieważ powinna zwyczajnie uważać i co najważniejsze myśleć
Bierze udział w jakiejś patologicznej przepychance, w której mogła zostać zadzgana albo przynajmniej pobita, normalny człowiek unika takich sytuacji a na pewno nie dołącza, żeby uspokoić bo to się jeszcze nigdy nikomu nie udało a po drugie to stoi metr przed pojazdem z zapalonym silnikiem na środku jezdni przecież nie można pod maskę spojrzeć z zapalonym silnikiem bez kierowcy a ona biega przed autobusem na środku drogi.
Nie usprawiedliwiam tu w żaden sposób kierowcy. Sąd go osadzi ale ludzie bądźmy poważni i nie róbmy nagle z niej bohaterki jak z Floyda.
Komentarz usunięty przez moderatora
Co ciekawe, to dyskutowałem z innymi libertarianami o tym. Oni przynajmniej potrafili podać jakieś sensowne. Na przykład, dlaczego mamy uznać Rzeczpospolitą Polskę
Bo takie są warunki najmu? Jeśli tutaj mieszkasz, to do tego się zobowiązujesz.
Jesteś właścicielem domu i działki znajdującego się na terytorium Polski. Czyli jesteś właścicielem na określonych warunkach. Czyli tak naprawdę nie jesteś. No wiesz. Coś jak książę York jest właścicielem księstwa York, ale jest poddany królowi
@alverini: oczywiście, że to nie jest jej wina tylko całkiem wina kierowcy. Ale sam piszesz