Wpis z mikrobloga

• 9
Fajnie było mieć #e39, ciekawym doświadczeniem było się tym e39 r------ć w centrum miasta, nieciekawie było to utrzymać i nie mówię tu o spalaniu 11 litrów na mieście tylko o większych i mniejszych rzeczach które się przez te półtorej roku psuły. Dobrze się tym jeździło, ale czas betę przeżegnać lewą ręką i pojeździć czymś nowszym, oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie kupił tej audicy r--------j, ma walnięta dupkę, a do mnie już jadą wszystkie części. 2.0TDI 143KM.
Miałem wcześniej piękne a4 b5 które żałuję, że sprzedalem, bo to było bezawaryjne i zadbane auto. Mam nadzieję, że nie przeraże się utrzymaniem tej generacji, ale chyba nie będzie tak źle. #audi #pokazauto
Kudy - Fajnie było mieć #e39, ciekawym doświadczeniem było się tym e39 r------ć w cen...

źródło: comment_1627741811KBg8ZZJ1YYAdR6dLuQgSlc.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@fegwegw na szczęście obyło się bez ofiar w ludziach a jedyne szkody jakie powstały to zmasakrowane auto (jeszcze okazało się, że znajomego).
  • Odpowiedz
nie mówię tu o spalaniu 11 litrów

@Kudy: ja bym się bardzo cieszył jakby mi auto paliło 11 w mieście, mało które mi tyle paliło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Kudy: 9-3SS 2.0T palił mi 12l gazu po mieście, 9-3SC 2.8T palił mi 15l benzyny, 335i po podstawowych modach pali mi 17l. Także 11l po mieście to jak za półdarmo ( )
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Atreyu
Golf 3 1.9tdi 110km - 6-7 litrów xd
A4B5 1.6 gaz - 12l
Beta 3.0d - 11l
Audiczka nie wiem jakie tam spalanie będzie miała, nie chce mi się czytać opinii ale strzelam w jakieś 8-9 litrów
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Sredniomineralizowany moj wujek zajmuje się handlem i skupem aut z całej Polski, sprzedał bez zarobku. Towar z Polski, pierwszy właściciel w Polsce, 3 lata w kraju. Nie była na żadnym ogłoszeniu, nie zdążyła
  • Odpowiedz