Aktywne Wpisy

GabrielOcello +356
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

mickpl +561
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci

Miałem wcześniej piękne a4 b5 które żałuję, że sprzedalem, bo to było bezawaryjne i zadbane auto. Mam nadzieję, że nie przeraże się utrzymaniem tej generacji, ale chyba nie będzie tak źle. #audi #pokazauto
źródło: comment_1627741811KBg8ZZJ1YYAdR6dLuQgSlc.jpg
Pobierz@Kudy: jechałeś szybko, ale bezpiecznie?
@Kudy: ja bym się bardzo cieszył jakby mi auto paliło 11 w mieście, mało które mi tyle paliło ( ͡º ͜ʖ͡º)
Golf 3 1.9tdi 110km - 6-7 litrów xd
A4B5 1.6 gaz - 12l
Beta 3.0d - 11l
Audiczka nie wiem jakie tam spalanie będzie miała, nie chce mi się czytać opinii ale strzelam w jakieś 8-9 litrów
źródło: comment_1627753302dKwr4IstuzUV58zejQCEN5.jpg
Pobierz@bartek555
źródło: comment_1627760934LmyQiZ2CXIiOi2rCWF4Tp8.jpg
PobierzBtw. Ale kondon xD
źródło: comment_16279082936m8kL1iNKvNM9KDZ4TC4Hs.jpg
Pobierz