Aktywne Wpisy

Zopyross +524
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Gastronomia w Polsce właśnie umiera na naszych oczach. Knajpy, które znaliśmy i uwielbialiśmy od lat, zamykają się jedna po drugiej. Właściciele nie wyrabiają z opłatami, a restauracje padają dosłownie jak muchy. Dlaczego jest tak źle?
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
źródło: image
Pobierz

Historia oparta na faktach.
Komentarz usunięty przez autora
@szyderczy_szczur: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
-wykopki 2021: Konfederacja jest alternatywą
-też Konfederacja
źródło: comment_162772429122fJi8zKhEwdqsaA39yjxk.jpg
Pobierzźródło: comment_1627725434Koa4JQfBIK3fdYUnjQijBe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1627726845rZynZ3aPkD0a000TDR4sSY.jpg
PobierzTakich chorągiewek nie ma nawet zakład produkujący choragiewki. Moja ślina leci na wasz zakolacki ziemniaczany wyraz twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak się ta PO-PiSowa karuzela kręci od 2005 roku i kolejne pokolenia się na nią nabierają.
źródło: comment_1627729656kz8JcaZQ6cdYyXL5t17ifX.jpg
Pobierzźródło: comment_16277297316jIAwbH0lgYiGtnaRVyuSk.jpg
Pobierzźródło: comment_1627729800h4kiwii68DYwyFlEbGHu5a.jpg
Pobierzźródło: comment_1627729997SVTkv3AnsPumUtG7znBXkG.jpg
PobierzWtedy jakoś u konserw liczyła się obyczajowa strona PiSu.
@wojtas_mks: Dobrze wojtek, że od razu zakładasz, że Konfa jak zwykle będzie szorować w przedziale od 5 do 9%. Szanuję cię za twoje realistyczne podejście do życia i świadomość, że młodzi z konserwatywnym i średniowiecznym myśleniem to zawsze margines
Ciekawy jestem jakby tak odłączyć liberalnych wolnorynkowców od Konfy to czy o próg by się znowu w------i czy
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16277437265TObaAS9AaYXEeoEOt5EnW.jpg
Pobierz