Aktywne Wpisy
MiejscaWeWroclawiu +231
Uwaga, nasz sklepik został okradziony.
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
teslamodels +132
Ostatnia trasa w tym miesiącu i podsumowanie.
Co do dzisiejszego wypadu, były plany powiększenia kwadratu z 19x19 na 21x21 ale musi to poczekać ("teren wojskowy" o którym ostatnio pisał któryś Mireczek). Przejechałem przez super park, Park Szczodre i chętnie tam kiedyś wrócę :)
W tym miesiącu przejechane 1090km, w następnym będzie na pewno dużo mniej, progres kwadratów dodam w dolnym poście.
#rowerowyrownik #rower #wroclaw #ruszwroclaw
Skrypt | Statystyki
gratki za takie powiększenie max-kwadrata w jeden miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zawsze możesz powiększać w innych kierunkach.
Nie ma tam żadnych zakazów o ile pamiętam, ale uwaga - ten cały teren za przystankiem kolejowym jest mocno rozjeżdżony przez różne sprzęty (google: offroad pasikurowice) i jest tam mnóstwo piachu. Ja wjechałem przechodząc tory przy przystanku, ale on jest monitorowany i to jest mało legalne.
Wjechałem, złapałem kwadrat a jak chciałem tam wrócić, to po drugiej stronie torów był