Aktywne Wpisy

jmuhha +35
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 38.0% (190)
- Automatyka i robotyka PRZ 32.2% (161)
- Elektronika PRZ 13.0% (65)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.8% (84)

Premiera dzisiaj o 19:00, a gra jest oferowana bezpłatnie w ramach usługi Game Pass na konsolach Xbox i PC.
#xbox #xboxone #xboxseriesx #gamepass #gry
źródło: comment_1627564396LREBvMvFy5SZhlBd2mkzya.jpg
PobierzxD
Chcesz to możesz kupić na steam za pełną kwotę. Ale jak ktoś ma załadowanego gamepassa z pringlesów na 4 lata do przodu to chyba narzekać nie może.
Komentarz usunięty przez autora
@Policjant997: ej, to prawda co piszesz o tym ziomku? xDDDDDDD
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: nie jestem analitykiem ani biznesmenem znający się na ekonomi branży gier więc nie powiem ci czy jest to złe chociaż wydaje się że nie, a raczej na pewno nie. Ale jestem graczem i konsumentem i to ode mnie zależy ile jest dla mnie warty towar. Gamę pass jest dla mnie złotem bo jestem biedakiem więc też uniezależnienie się od producentów gier którzy odgórnie i centralnie
tylko jakies duże i głośne i znane tytuły. czyt. hiciory.
ale GP tylko z promek, i o dziwo latam już tak od dawna.
żeby nie było, nie tworzę nowych kont, wszystko na swoje, bądź bombelka.
co parę miechów wpada mi więc 3 miesiące grania za 5pln.
i tak coraz rzadziej grywam, więc mi to pasi. ;)