Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Będziecie grali w The Ascent? Osobiście dopiero teraz zainteresowałem się czym jest i jak wygląda produkcja ale już widzę, że nie spędzę więcej niż kilka godzin aby samemu sprawdzić jak się gra.
Premiera dzisiaj o 19:00, a gra jest oferowana bezpłatnie w ramach usługi Game Pass na konsolach Xbox i PC.
#xbox #xboxone #xboxseriesx #gamepass #gry
Policjant997 - Będziecie grali w The Ascent? Osobiście dopiero teraz zainteresowałem ...

źródło: comment_1627564396LREBvMvFy5SZhlBd2mkzya.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Policjant997 zobaczę. Możliwe, że posiedzę dłużej. Jakoś ostatnio mi przypadają do gustu gry z rzutu izometrycznego, a dodatkowo to będzie rozgrzewka przed ogarnięciem do końca Hadesa, którego ogrywałem na Switchu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@dos_badass: tak.
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: nie jestem analitykiem ani biznesmenem znający się na ekonomi branży gier więc nie powiem ci czy jest to złe chociaż wydaje się że nie, a raczej na pewno nie. Ale jestem graczem i konsumentem i to ode mnie zależy ile jest dla mnie warty towar. Gamę pass jest dla mnie złotem bo jestem biedakiem więc też uniezależnienie się od producentów gier którzy odgórnie i centralnie
  • Odpowiedz
@Policjant997: też jestem prawie biedakiem xD i gry AAA nieczęsto kupuję.
tylko jakies duże i głośne i znane tytuły. czyt. hiciory.
ale GP tylko z promek, i o dziwo latam już tak od dawna.
żeby nie było, nie tworzę nowych kont, wszystko na swoje, bądź bombelka.
co parę miechów wpada mi więc 3 miesiące grania za 5pln.
i tak coraz rzadziej grywam, więc mi to pasi. ;)
  • Odpowiedz