Aktywne Wpisy

Lardor +105
Chryste panie za trupa do remontu gość chce 70k w tych okolicach to można kupić sprawny egzemplarz.... https://allegro.pl/ogloszenie/fiat-125p-1974-r-zabytkowy-pierwszy-wlasciciel-benzyna-1300-wloska-licencja-17943905212
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
źródło: temp_file8822526901243416189
Pobierz
Adam_wkladamispadam +179
Czy trzydziestoletniemu Mirkowi wolno plusa? #urodziny
źródło: 1000004983
Pobierz

Mimo, że na plus widzę przyspieszenie levelowania w porównaniu do starszych dodatków (ostatni mój dodatek to był WoTLK), to jakoś niespecjalnie gra sprawia mi przyjemność. Wiem, że może to porównanie będzie nie na miejscu ale w Diablo ta progresja i grind były mimo wszystko jakieś takie bardzie user friendly - wbijasz set, DPS rośnie i możesz na spokojnie grindować. W WoW ta progresja jest znacznie bardziej złożona. Wiem, że to dwie różne gry, ale mimo wszystko nawet trójka mnie przyciągnęła bardziej niż WoW.
Inna kwestia, że nie mam z kim grać, bo kumple już od dawna nie grają i to też wysysa radość z rozgrywki - inna sprawa, że w pewnym wieku to też nie ma się tyle czasu co kiedyś. Innymi słowy WoW to nie jest raczej gra dla casuali i kogoś, kto na spokojnie chciałby sobie porobić content.
#worldofwarcraft
@rainkiller: oj chyba zapomniales jak kiedys bylo :D
gierka jest bardzo casulowa jak masz mało czasu robisz to tylko fabułe plus daily jak masz czas.
W grach mmo musisz mieć z kimś grać wiec polecam znaleść gildie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora