Wpis z mikrobloga

Chciałbym pozdrowić wszystkich Mirków, którzy mają ból pewnej części ciała tylko dlatego, że Polska przegrała z Iranem. Szczególnie tych specjalistów, którzy oglądają siatkówkę raz na cztery lata, ale przecież się znają na wszystkim. Myślę, że jeśli w Tokio byłby wybierany najbardziej zawistny, trybalistyczny i podzielony naród, Polacy byliby niekwestionowanym faworytem. Jestem z Was dumny!
#siatkowka #tokio2020
  • 7
@groman43: nie chce ci psuc wizji swiata, ale w kazdym kraju tak jest po przegranych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam sobie poczytac np. niemiecka prase po tym jak na euro #!$%@? i wypadli albo po meczu niemcy wegry co sie dzialo w niemczech w mediach. To normalne, ze sezonowcy sie pojawiaja i jedyne co maja do dodania to hejt na kogos
@nammah: Ależ oczywiście. Źaden kraj nie jest idealny. Sam mieszkam w Anglii i pamiętam niektóre, nazwijmy to, niezbyt parlamentarne komentarze po Euro 2020.
Z drugiej strony, Polska to jedyny znany mi kraj, w którym najważniejsze jest to, żeby sąsiad miał gorzej ode mnie. I nie chodzi tutaj tylko o takie wydarzenia jak Euro 2020 czy Igrzyska Olimpijskie w Tokio. Chodzi tutaj przede wszystkim o szarą codzienność.
Obawiam się, że głównym problemem