Wpis z mikrobloga

Mirki, wie ktos jak uniknac helikoptera po chlaniu ? Jestem w chorwacji i lecimy sobie wieczorami w melanz z ekipa, ale wczoraj jak weocilem na pokoj takie zawroty glowy, przymulony bylem, ze siedziec musialem i oddychac przy oknie i potem zasnalem jak przeszlo.Jakies tabletki z apteki albo popijac woda mineralne wodke ? Tipy prosze #melanz #impreza #imprezujzwykopem #zabawa #pijatyla #alkoholizm #alkohol #zdrowie
  • 90
@murzyn_w_solarium: Dużo się nawadniać, pić soki z cukrem ale nie gazowane albo izotoniki. Przed piciem dobrze się nawodnić, powiedzmy 0,6l napoju, w trakcie picia w połowie wypić pół litra napoju i na koniec przed snem
Nie pij w ogóle mocnych alkoholi, żadnych wódek, whisky, rumów

@BudgetRevolution: Bzdura, pić można ale trzeba dużo popijać wodę z cytryną lub izotoniki. Dużo to znaczy na każdy kieliszek 25 ml wypić 100 napoju. Po piwach jest większy kac
Psycha gra duża rolę i otoczenie.
Po 1 trzeba "umić odmówić" nie żadne "no Ty jesteś słaby nie wypijesz więcej??...
No, nie. Mi starczy. Jak nauczysz się za młodu będzie łatwiej później.
2. Jeden alkohol, bez mieszania.
3. Żadna Cola ewentualnie sok, a najlepiej woda z cytryna. Kiedyś też brałem mineralke i pocięte pomarańcze na zagryzkę.
4. Wódka tylko zimna!
Nie pij 10 shotow na raz, parę drinków, parę kieliszków chwilą rozmowy
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@murzyn_w_solarium: widzę, że w komentarzach posypały się rady żeby nic pić ( ͡° ͜ʖ ͡°) a Tobie ziomek dobrze wiem o co Ci chodzi - o picie z podpartym bezpiecznikiem, czyli w sytuacjach nadzwyczajnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na kacu: wstaje rano biorę ibuprom sprint 200 i popijam colą (cola jest przeciwwymiotna). Potem nie pije "surowej wody"!! Żadnej mineralki, gazowanej szczególnie. Pije tylko