Aktywne Wpisy

breakdown1 +10
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +5
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

Ten model:
https://www.proshop.pl/Plyta-glowna/BIOSTAR-H310MHP-7X-motherboard-micro-ATX-LGA1151-Socket-H310-Plyta-glowna-Intel-H310-Intel-LGA1151-socket-DDR4-RAM-Micro-ATX/2809083
Specyfikacja pc:
Ddr4 2133 16gb
Zas.be quiet 700w
Core i5 9400f
Gtx geforce 970
2tb ata
250gb sata
Czy warto wymieniac plyte na ten sam model, czy iść wyzej?
Jaka płytkę polecacie nie za drogą?
Za rok planuje zmienić kartę graf
#nocnazmiana #technologia #komputery #naprawa