Aktywne Wpisy
Hugolina +24
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +106
#bekazkatoli
@Maslacki:
Tylko potem nie płacz jak kogoś pobiją bo jest gejem skoro się niczym od takich ludzi nie różnisz. Taki sam patologiczny sebiks tylko lewacki.
De facto roznoszą zarazy a ich symbolem jest tęcza więc akurat to się zgadza
@Herubin: Tak samo gardłowałeś 11 listopada?
@Herubin: Ehe.
Pobicia ze strony narodowych śmieci zdarzały się i przed zbrodnią podostródzką, ale jakoś nie płakałeś po internetach.
@Filipterka25: Prawem nauki, biologii, medycyny, faktów.
Katolstwo tu nie ma nic do rzeczy.
@wojtas_mks: xD
Nauka, biologia, medycyna i fakty są takie, że aborcja nie jest morderstwem.
To też byli geje?
@clowncore: Jak na razie to katole chciały zabijać nie-katoli. Nikogo domagającego się mordowania katolików w Polsce nie ma - gdyby był, kwik katolstwa byłby gorszy niż wypokowych neetowników o UAM.
@clowncore: po pierwsze to nikt nie będzie zabijal katoli, jesteście większością w tym kraju ale oczywiście kościółek wam wmówił oblężona twierdzę byleby zmanipulować do