Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Siema, przezylem dwa tygodnie umierania na to g---o, nie jest taka zwykła grypa jak ludzie gadają... Masakra można powiedzieć... Mam pytanie do tych co też mieli
Jak długo wracał wam węch, smak czy słuch ? Bo negatywny wynik mam od tyg a dalej smaku, węchu 10% a jak przygłuchy jestem na prawe ucho tak byłem....
Możesz podpytać wujka czy miał jakieś etapy nawrotu węchu? Ja po 5 miesiącach od utraty węchu ,.mam teraz problem z zapachami chemii - proszek / płyn do prania,.perfum, żel do kapania itd. Od jakiś trzech tygodni , wszystko pachnie tak samo, jak jakaś gorycz
Ja od dwóch tygodni walczę, nie wiem co jest grane, jeszcze zgaga mnie zaczęła męczyć jak nigdy nie miałem z tym problemów.
Wolałbym nie czuć tego, bo od tego zapachu chce się żygać