Jak się z tym czujecie #rozowepaski że jesteście traktowane jak obiekt seksualny i oceniane przez pryzmat ruchable or not ? Ja bardzo źle, bo przez swoje upośledzenie psychofizyczne wiem, że u płci przeciwnej wywołuje jedynie śmiech i uczucie pogardy. Szczególnie, że pracuje w biurze i jestem w pierwszej linii frontu. Od tego wszystkiego mnie tylko głowa rozbolała :( Kim ja jestem jako kobieta i co znaczę w społeczeństwie skoro jestem brzydka? Przewalone...
@dupa_karuzela I na odwrót. Faceci mają nie lepiej. Liczy się wnętrze, ale tylko wtedy, kuedy masz 195 cm, wysportowane ciało i atrakcyjną mordę. Reszta może zdychać.
@dupa_karuzela: Załóż konto na tinderze, to będziesz miała 100000000000000000000 adoratorów! Co z tego, że połowa będzie Cię chciała tylko wyruchać i olać, a druga połowa to zdesperowane beciaki, które lecą na każdą, różowa nie może być przegrywem, won ze świentego tagu!!11!!!1
@dupa_karuzela: załóż własną działalność gospodarczą i zacznij r----ć pracowników na wypłatach, a podwykonawców na fakturach. Zdominuj konkurencję praktykami dumpingu cenowego.
@dupa_karuzela: Jak dasz #pokazmorde to ci powiem bezlitośnie czy jestes brzydka i co sie da poprawić. Nie jestem stylistą ale pokaże ci np celebrytke co wyglada podobnie i co robi żeby wyglądać lepiej
#przegryw #s----------e #pracbaza #depresja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@dupa_karuzela: piszesz jakby rozowe paski same nie chcialy byc traktowane jako obiekty seksualne xDD