Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +68
Problemem wysokich cen #nieruchomosci nie są koszty budowy czy chciwość deweloperów tylko niesprawiedliwy system podatkowy jaki panuje w Polsce.
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Janusz na minimalnej 4300 zł dostanie 3200 netto, z czego pracodawca zapłaci ponad 5000 zł.
Kto kto zarabia średnią krajową dostanie 6000 zł na ręke, z czego 8,5 to brutto, a koszty to ponad 10000 zł.
Ktoś kto zarabia 25 tysięcy wrzuci sobie w koszty samochód, paliwo od reszty zapłaci 19% podatku i
Kopyto96 +303
Zdjęcie przedstawia bardz konkretnego hot-doga kupionego podczas meczu na stadionie Sparty Praga. Cena? 3 euro, czyli jakieś 12,90 zł. Jak myślicie, ile kosztowałoby to w polskim foodtrucku? 35? 40 zł? Kraftowa kiełbasa, rzemieślnicza bułka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt nie dyma Polaków tak jak ich rodacy w gastronomii
#gastronomia #jedzenie #jedzzwykopem #mecz #pieniadze #gospodarka #januszebiznesu
#gastronomia #jedzenie #jedzzwykopem #mecz #pieniadze #gospodarka #januszebiznesu
Hej, chciałbym zacząć moją przygodę z siłownią i pomyślałem, że skorzystam z pomocy trenera personalnego. Czy moglibyście podrzucić jakieś rady na co zwracać uwagę przy wyborze takiego trenera, żeby nie dać się naciągnąć?
Miałem jak na razie tylko 1 konsultację i dowiedziałem się, że martwy ciąg wjechałby dopiero po kilkunastu wspólnych treningach - nie wiem za dużo o siłowni, ale wydaje mi się, że jest to podstawowe ćwiczenie. Nie zakładam oczywiście, że wciska mi kit, bo jestem początkujący i może faktycznie muszę się najpierw rozruszać, ale nie ukrywam też że chciałbym wydać na to mniej niż więcej i zastanawiam się czy faktycznie potrzebne jest tyle spotkań.
Nie ćwiczyłem wcześniej, więc chciałbym po prostu wiedzieć jaka mniej więcej liczba treningów jest optymalna, żeby załapać podstawy?
#silownia #mikrokoksy #mirkoksy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f66c52072fc8000a3aeb4b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Na to, jaką wiedzę/umiejętności Ci przekazuje. Jaki masz profit z tych treningów(jakie potrzeby twoje spełnia).
To zależy. Niestety nie ma odpowiedzi na to dobrej. Ludzie potrzebują od jednego spotkania, jak mają jakąś jedną rzecz do poprawy, rzucenia okiem. Aż do ciągłego prowadzenia za rączkę. Spektrum jest duże.
Myślę, że po dwóch miesiącach na