@Rolnikt jakis czas temu usłyszałam o tym asmr, że jest takie popularne, i zaczęłam drążyć o co chodzi i czemu jest takie opłacalne. Tony contentu z tonami wyświetleń. Niektóre nawet byly dla różowych ("asmr robię ci super makijaż/dzień w spa"), obejrzałam parę minut i dalej nie załapałam tego fenomenu. Ktoś wyjaśni, jakie potrzeby to ma zaspokajać i jakie plusy ma dawać, by to godzinami oglądać i za to płacić?
@Rolnikt to jest ASMR, jedni kochają, drudzy nienawidzą. Mnie takie dźwięki doprowadzają do szału, ale są ludzie którzy relaksują się przy tym. Pierwszy raz usłyszałam o tym dwa lata temu od znajomej, która jak się okazało zasypia przy takich dźwiękach xD
@caslin: chodzi o takie pseudo-dreszcze na tyle głowy, całkiem fajne uczucie. u niektórych dźwięki mlaskania, kruszenia, czy piasku triggerują to ale spermiarze zmienili to w walenie konia do tego jak kobiety szepcą do mikrofonu
@jestepianke: @jPaolo2: to może jak kogoś to uspokaja to pójdzie do jakiejś jadłodajni i posłucha jak ludzie siorbia zupy, mlaskaja, odbekuja i pierdzą xD u niej to raczej chodzi o to że to takie niby seksowne jakby to spermiarza ucho czy tam coś innego siorbala
@Rolnikt: niektórzy lubią dźwięk zamiatanych liści, gniecionego papieru, inni dostają asmr-ów jak coś widzą np. rysowanie szlaczków, inni reagują na masaż głowy specjalnymi "miziaczami" słuchanie jak baba pierdzi to jest obecny zdegenerowany stan spowodowany przez popyt spermiarski
#twitch
Tony contentu z tonami wyświetleń. Niektóre nawet byly dla różowych ("asmr robię ci super makijaż/dzień w spa"), obejrzałam parę minut i dalej nie załapałam tego fenomenu. Ktoś wyjaśni, jakie potrzeby to ma zaspokajać i jakie plusy ma dawać, by to godzinami oglądać i za to płacić?
ale spermiarze zmienili to w walenie konia do tego jak kobiety szepcą do mikrofonu
ʕ•ᴥ•ʔ
słuchanie jak baba pierdzi to jest obecny zdegenerowany stan spowodowany przez popyt spermiarski