Aktywne Wpisy
b_oski +44
mirko_anonim +55
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Podsłuchałem w pracy rozmowę dwóch grażynek około 45 roku życia, które chichotały, że takiemu kolesiowi z pracy, nazwijmy go Paweł, też 40+, żona kupiła Braweran, ten lek na potencje xD i opowiadały sobie rozbawione, że ich faceci są starsi niż Paweł a dają sobię radę i nie potrzebują takich rzeczy.
Zastanawiam się w sumie jak długo takie przeciętne polskie małżeństwo jest aktywne seksualne. Moi rodzice już wtedy na 1000% nie uprawiali seksu xD Są tutaj jakieś mirki 40+, którzy mogą opisać jak wygląda to w ich przypadku?
#s--s #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f0236291a69a000ab95f0d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Ta, a jak Ciebie na chacie nie było to stary matkę peklował tak, że jej się bigos regularnie przypalał
@AnonimoweMirkoWyznania: uprawiali tylko nie miałeś o tym pojęcia. Ewentualnie nie ze sobą XD
Grzmocimy się z małżowiną przynajmniej raz w tygodniu. A jesteśmy razem 29 lat. ¯\_(ツ)_/¯
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez moderatora