Aktywne Wpisy
Retoryk +44
Co mi szkodzi pochwalić się nowym-starym nabytkiem :) Po 10 latach powrót do bmw i obecnie trzecie v8 w kolekcji. M5 2018, dłubnięta na 670 kuca i ~900Nm. Totalny szatan. Ale to, co mnie w niej urzeka najbardziej, to nagłośnienie Bowers & Wilkins.
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
Aktualnie objeżdżam ją w austriackich Alpach, banan nie schodzi z mordy :)
#bmw #pokazauto #samochody i może #carboners
uncle_freddie +322
Rajd Zalewskiego w poprzek boiska
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
MIRROR Z DŹWIĘKIEM: https://streamin.one/v/5705723d
#mecz #meczgif #reprezentacja #liganarodow
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co prawda nawet nie oczekuję, że już zwrócił się przez tę dekadę, ale może chociaż już zarabia na siebie i nie trzeba łopatą dosypywać publicznego hajsu, żeby wychodził na swoje?
@rafal-heros: To złoty interes zrobiliśmy na tym misiu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomka. Kazdy menel z menelicą kupuje plazme i podpisuje umowe na netflix na 2 lata zamiast zainwestowac w siebie.
Tutaj genialny menagment wynyslil zeby.stsdiony oddac spólkom energetycxnym zeby za ich utrzymani placila cala Polska w rachunkach za prad.
3,5 zl zuzytej enervi a 50 zl za przesył....
Komentarz usunięty przez autora
@Promio:
A jak myślisz, kto założył tag #codzienneszkalowaniegdanskiegozbiorkomu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A na serio -- utrzymywanie przez miasto zbiorkomu to koszt alternatywny do braku zbiorkomu i o wiele większego ruchu transportu indywidualnego. Taniej utrzymywać tramwaje niż rozbudowywać
@Polinik: sprawa jest duzo prostsza, nikogo nie obchodzą stałe koszty i brak zwrotu z inwestycji bo to przeciez z publicznych pieniedzy w wiekszosci i/lub
Nie, nie jak "przysłowiowa linia tramwajowa" bo nie ma przysłowia o liniach tramwajowych, który by tu pasowało.
Tak jak wyżej pisano -- stadiony są traktowane jako monumenty do łechtania ego decydentów i mieszkańców miast.
Ci pierwsi mają w dupie ile to kosztuje, bo to nie ich problem ani nie ich pieniądze.
A ci drudzy -- zazwyczaj nie mają świadomości, że sami do tego dopłacają.
Mniejszy tez by to oczywiście robił, ale mi tam pasuje, że jest taki jaki jest. Obecny postoi kolejne 70 lat minimum.