Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JAI2L9LAD: no ba, ostatnio jakiś debil dowodził, że rozpoczynanie testów szczepionek na dzieciach to działalność porównywalna z działalnością Mengele. Dzbany do sześcianu.
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: Ale lewaki z twittera nie wołaja na wszystkich faszyści. Wołają na konkretną grupe, czyli na prawice ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SHOGOKI: XD ale ty wiesz, że już teraz ograniczamy ludziom prawa? Np do 18 roku życia musisz chodzic do szkoły. Ale to nie znaczy że to f-----m jest XDDDDD
  • Odpowiedz
  • 3
Hehe odklejenie, no nie ? Szkoda tylko że idziemy tą samą drogą. Najpierw szczucie, teraz zaczyna się segregacja, co będzie następne? Izolowane niezaszczepionych? To bardzo dobre porównanie, do pierwszych obozów NSDAP potrzebowalo 5 lat, my covida mamy nieco ponad rok a już nie raz słyszałem głosy osób pragnących tego rozwiązania. Zanim ktoś powie, że przecież możesz się zaszczepić, tak samo Żydzi mogli wyjechać z Niemiec przed wojną...
  • Odpowiedz
@JAI2L9LAD: a daj spokój, tłumacze temu kretynowi ze to co wkleił to oczywisty fejk i oferuje wytłumaczenie co jest nie tak z opisem tego dokumentu, a ten co?

Wysyła mi zdjęcie Krawczyka xD

Mam nadzieje, ze to chociaż płatne trolle, bo serio ciężko mi sobie wyobrazić normalne funkcjonowanie będąc tak ograniczonym.

A miałem nie gadać z szurami ehh…
  • Odpowiedz